Smailo şi Europa FM promovează bunul simţ la volan

Smailo – Sisteme de navigaţie GPS şi Radio Europa FM anunţă lansarea Ghidului Smailo pentru şoferi, un mic manual de bune maniere la volan, precum şi un ghid cu informaţii utile necesare conducătorilor auto în deplasarile lor în România şi străinătate.

Smailo – Sisteme de navigaţie GPS şi Radio Europa FM s-au unit într-o campanie menită să facă traficul mai bun şi mai usor de suportat pentru fiecare conducător auto. Schimbarea începe cu fiecare şofer. Bunul simţ poate face drumul spre serviciu sau casă mai scurt şi mai plăcut.

Ghidul  Smailo pentru şoferi a fost creat cu idea de a promova bunul simţ la volan, condusul responsabil şi atitudinea civilizată în trafic, oferind câteva sfaturi referitoare la folosirea corectă a benzilor, parcarea, semnalizarea, claxonatul abuziv. Sfaturile oferite de Smailo şi Europa FM subliniază doar câteva lucruri care ar trebui respectate de conducătorii auto pentru un trafic mai bun, pentru deplasări relaxante şi rapide.

Pe lângă sugestiile referitoare la comportamentul civilizat în trafic, ghidul conţine şi un set de informaţii importante despre limitele de viteză în ţările europene, documentele necesare în caz de accident, precum şi o serie de sfaturi privind îngrijirea şi întreţinerea autoturismului. 

Începând cu luna octombrie, Ghidul Smailo pentru şoferi este oferit cadou pentru orice GPS din gama Smailo HD.

Despre Smailo

Brandul Smailo – Primul brand românesc de sisteme de navigaţie GPS a fost lansat în aprilie 2008 şi cuprinde 6 modele. Ultima gamă lansată în decembrie 2009, Smailo HD, impresionează atât prin designul revoluţionar , funcţiile avansate, cât şi prin cele mai noi hărţi ale României şi întregii Europe . Sistemele de navigaţie GPS sunt disponibile prin reţeaua de distribuitori AROBS, magazine online şi principalele reţele de retail.

Despre Europa FM

Europa FM a fost primul post de radio naţional privat din România şi face parte din trustul Lagardere Active Radio International. De 10 ani, Europa FM îţi aduce cea mai bună muzică din ’80 până azi şi bună dispoziţie, iar dacă se întâmplă ceva important, afli de la Ştirile Europa FM, căci cei mai buni jurnalişti îţi aduc zilnic informaţii complete despre ce te interesează.

Europa FM a demonstrat de-a lungul timpului că este un partener de încredere al milioanelor de români care-l ascultă zi de zi şi s-a implicat cu succes în numeroase campanii sociale şi umanitare.

Sursa: AROBS Transilvania Software