SIVECO Romania lanseaza Raportul de Responsabilitate Sociala pentru anul 2010

SIVECO Romania anunta lansarea celui de-al treilea Raport de Responsabilitate Sociala care sintezeaza performantele economice, sociale si de mediu ale companiei de-a lungul anului 2010.

Documentul evalueaza in mod obiectiv, critic si transparent progresele care s-au facut in 2010 fata de anul precedent si tintele de dezvoltare pentru 2011.

Prin lansarea anuala a raportului de responsabilitate sociala, SIVECO Romania se alatura marilor companii internationale care si-au facut o obligatie din tripla raportare nonfinanciara, stiind ca transparenta si accesul facil la informatiile despre performantele economice, sociale si de mediu sunt esentiale. Indiferent de contextul economic, ramanem un sustinator activ al politicilor de responsabilitate sociala, fie ca ne referim la realizarea de produse informatice care sa gestioneze atent resursele organizatiilor sau la actiunile de sprijinire a diferitelor campanii sociale si de mediu„, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

In cele 12 capitole ale raportului este analizata implicarea SIVECO Romania in proiecte informatice cu o puternica valoare sociala: proiecte nationale si internationale pentru informatizarea institutiilor de stat si a companiilor private, proiecte din fonduri structurale in domeniul formarii profesionale; lansarea de noi solutii informatice ecologice care permit folosirea rationala a resurselor necesare oricarei organizatii, sustinerea unor proiecte educationale care se adreseaza tinerei generatii, planul de mobilitate al angajatilor, planul de achizitii verzi si modul in care sunt respectate „principiile Green”.

Implicarea companiei in actiuni de protectie a mediului a fost recompensata in 2010 de Asociatia Green Revolution, in cadrul competitiei Green Business Index, primul top al companiilor verzi din Romania. SIVECO Romania a primit „coronita verde’, fiind castigatoarea acestei prime editii a competitiei realizate in parteneriat cu Ministerul Mediului.

Raportul de Responsabilitate Sociala 2010 este accesibil pe www.siveco.ro, in sectiunea Despre SIVECO Romania, capitolul Responsabilitate Sociala.

 Sursa: SIVECO Romania

Etichete: