SIVECO Romania este din nou recunoscută de către Microsoft în elita performerilor din industria IT

SIVECO Romania a fost premiată în cadrul programului Microsoft National System Integrator ca partener strategic pentru dezvoltarea de aplicații software de calitate pentru educație. Prin intermediul trofeului Național System Integrator (NSI), Microsoft recunoaște inovația și rezultatele de excepție ale partenerilor săi. Microsoft National System Integrator este un program dedicat partenerilor strategici din zona Enterprise și Public Sector.

Recunoscând performanțele companiei în utilizarea tehnologiilor Microsoft și furnizarea de soluții complete pentru educație, trofeul a fost înmânat lui Florin Ilia, Vicepreședinte SIVECO Romania, de către Don Grantham, Vicepreședinte Microsoft Europa Centrală și de Est, și de Ronald Binkofski, Manager General al Microsoft Romania.

Suntem onorați să primim din partea Microsoft recunoașterea de partener strategic pentru educație, mai ales că suntem prima companie românească ce a primit vreodată acest titlu. Suntem în această poziție de elită deoarece putem furniza soluții de ultimă generație pentru informatizarea educației, de la concept până la implementare. Parteneriatul cu Microsoft este unul de succes, fiind implicați în implementarea mai multor proiecte majore de informatizare a învățământului în țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și zona CSI„, a declarat Florin Ilia, Vicepreședinte SIVECO Romania.

Parteneriatul dintre cele două companii a înregistrat rezultate remarcabile în implementarea mai multor proiecte la nivel național. Beneficiind de sprijinul Microsoft, SIVECO Romania a reușit să implementeze unul dintre cele mai complexe și mai inovatoare proiecte destinate sistemului de învățământ românesc. Astăzi, peste 13.000 de școli românești au la dispoziție laboratoare informatizate, prevăzute cu 200.000 de computere dotate cu soluția de eLearning AeL și cu cele mai recente tehnologii Microsoft.

Atât pe plan local, cât și pe plan internațional, Microsoft susține activ SIVECO Romania în vederea dezvoltării unor proiecte complexe, de succes, prin livrarea de soluții eficiente și servicii capabile să aducă valoare adaugată educației. Recunoaștem know-how-ul, profesionalismul și experiența SIVECO Romania în implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai înalte standarde„, a declarat Vasile Aniculaesei, Partner Account Manager în cadrul Microsoft România.

Soluția de eLearning AeL este implementată la nivel mondial în peste 20.000 de școli, fiind utilizată zilnic de milioane de elevi și studenți.

SIVECO Romania este Gold Certified Partner și Education Reseller la nivel internațional, fiind recunoscută ca „Partener al anului” în 2009 și 2010, în cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference.

Sursa: SIVECO Romania

Etichete: