SIVECO: Administrati un parc auto? Noi va putem ajuta sa va imbunatatiti activitatea

Solutia pentru managementul flotei auto, dezvoltata de SIVECO Romania, ofera avantaje competitive si contribuie la cresterea afacerii dvs.

Intarzieri cu revizia masinilor? Cheltuieli neprevazute pentru reparatii? Costuri prea mari cu carburantii? Toate acestea sunt probleme uzuale ale managerilor de parcuri auto. Pentru a veni in sprijinul lor, specialistii SIVECO au realizat solutia de Management al Flotei Auto.

Aceasta contine urmatoarele componente: Managementul Financiar-Contabil, Managementul Mijloacelor Fixe si al Obiectelor de Inventar, Managementul Contabilitatii de Gestiune, Managementul Resurselor Umane si al Salarizarii Personalului, Managementul Investitiilor, Managementul Stocurilor, Managementul Vanzarilor, Managementul Mentenantei, Managementul Transporturilor, Managementul Contractelor, Tablou de bord, Managementul Bugetelor, Managementul Fluxurilor de Numerar.

Fiecare din aceste componente ofera avantaje care duc la organizare mai buna a activitatii, la reducerea costurilor si imbunatatirea relatiei cu furnizorii si clientii. De exemplu, prin Componenta Managementul Transporturilor sunt evidentiate consumurile pe fiecare mijloc de transport, se pot obtine situatii privind eficienta fiecarui mijloc de transport, traseele efectuate, personalul implicat, lucrarile pentru care a efectuat curse.

Componenta Managementul Mentenantei asigura gestionarea logistica a tuturor utilajelor si echipamentelor, automatizarea completa a preturilor finale catre clienti, posibilitatea specificarii caracteristicilor tehnice care definesc un autoturism si obtinerea raportarilor grupate dupa aceste specificatii, posibilitatea atasarii pentru un autoturism doar a componentelor si operatiilor necesare in procesul de remediere a defectiunilor, definirea de activitati specifice, pe tipuri de activitati, la care poate fi asociat necesarul de resurse umane si de piese de schimb, planificarea in timp a activitatilor si serviciilor de intretinere-reparatii, crearea automata de dispozitii de lucru corespunzatoare activitatilor planificate, mentinerea unui istoric al activitatilor si serviciilor prestate etc.

Componenta Managementul Achizitiilor ofera informatii complete pentru optimizarea comenzilor de aprovizionare. Pe baza lor se fac apoi intrarile in stoc (in componenta Managementul Stocurilor), operatie foarte usor de realizat tinand cont ca prin simpla selectare a comenzii de achizitie, toate informatiile referitoare la furnizor, articole, cantitati si preturi sunt preluate automat de sistem.

SIVECO are o expertiza valoroasa in implementarea de aplicatii informatice dedicate domeniului auto. Astfel, SIVECO a furnizat companiei Meridian Business Grup (care face parte din grupul Dacia-Renault) sistemul informatic SIVECO Applications 2020.

”Implementarea acestui sistem integrat a contribuit la ordonarea si ritmicizarea activitatii companiei Meridian Business Grup, impusa de integrarea aplicatiilor, cresterea coerentei si corectitudinii datelor primite, prelucrate si transmise. Volumul de munca dedicat realizarii evidentelor contabile si emiterii documentelor s-a redus semnificativ. In plus, a fost imbunatatit controlul costurilor, ceea ce a dus la reducerea cheltuielilor neproductive si luarea unor masuri eficiente in timp util”, a declarat Lacramioara Barseti, directorul Departamentului SIVECO Applications.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

SIVECO Romania este specializata in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

De-a lungul celor peste 23 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Etichete: