Sistemul Charisma HCM este pregătit pentru Declaraţia 112

Charisma HCM, cea mai puternică soluţie de management al resurselor umane adaptată legislaţiei româneşti, care calculează peste 10% din salariile înregistrate în România, este pregătită să asigure, începând cu raportarea lunii ianuarie 2011, generarea Declaraţiei 112. Această declaraţie, privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţei nominale a persoanelor asigurate, devine obligatorie de anul acesta, conform prevederilor Hotărârii de Guvern 1397/31.12.2010.

Charisma HCM a fost configurată pentru a răspunde acestei schimbări majore impuse de Guvernul României începând cu anul 2011, prin care sunt cumulate, într-o singură declaraţie, informaţiile care anterior se depuneau sub forma a 5  formulare lunare obligatorii.
                      
TotalSoft răspunde astfel proactiv modificărilor legislative, la doar câteva zile de la publicarea H.G. 1397, sistemul fiind deja pregătit să asigure o raportare corectă către stat, în conformitate cu legislaţia, prevenind orice perturbare a activităţii clienţilor săi.
                       
Charisma HCM este folosit de peste 400 de companii naţionale şi multinaţionale, fiind cel mai utilizat sistem de resurse umane şi salarizare din România. Prin intermediul soluţiei, în decursul anului 2010, s-au depus peste 10.000.000 de declaraţii obligatorii către stat.
                         
TotalSoft a lansat la sfârşitul anului 2010 o nouă versiune a sistemului Charisma HCM, net îmbunătăţită. Soluţia trece dincolo de funcţionalităţile tradiţionale ale unui instrument de HR, oferind angajaţilor acces online securizat către planuri individuale de training, evaluări de performanţă, concedii sau alte informaţii personale utile. De asemenea, Charisma a luat în calcul şi dezvoltarea soluţiei de gestiune a resurselor umane în direcţia Talent Managementului.
                          
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: