Sisteme informatice de la BIT Software cu finațare BERD

Eficientizați activitatea cu ajutorul sistemelor SocrateERP & CRM & BI și FluxVision WMS! 

Programul Small Business Support inițiat de BERD co-finanțează o gamă foarte largă de proiecte, ajutând la îmbunătățirea performanței economice și la creșterea competitivității beneficiarilor. Unul dintre proiectele susținute de acest program este și implementarea unor sisteme informatice de business.

De ce să investiți în sisteme informatice?

Pentru creșterea competitivității și creșterea durabilă a firmei, pentru a vă bucura de toate beneficiile pe termen lung pe care implementarea unui sistem integrat de management le aduce și pentru a vă diferenția de concurență.

De ce BITSoftware?

De peste 23 de ani punem la dispoziție soluții software de business complete, robuste, cu o varietate largă de funcționalități și beneficii pentru clienți din multiple domenii de activitate.

Soluțiile noastre SocrateERP & CRM & BI și FluxVision WMS (gestiune depozite) implementate în peste 250 de companii medii și mari românești și internaționale, atestă calitatea pe care o oferim clienților noștri. De-a lungul timpului, am dus la bun sfârșit proiecte de implementare împreună cu clienții noștri, pe care i-am ajutat și susținut în demersul de obținere a finanțărilor oferite de Banca pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Care sunt etapele de parcurs?

Prin acest program, companiile eligibile au posibilitatea să obțină subvenții reprezentând maxim 75% din costul unui proiect de consultanță.

ATENȚIE: Finanțarea BERD cuprinde doar costurile care acoperă serviciile de consultanță și implementare, și nu le include pe cele pentru licențe și mentenanță.

Pentru proiectele de implementare de soluții software se poate obține o co-finanțare de maxim 50% sau maxim 10.000 euro (fără TVA), în funcție de dimensiunea companiei, care vor fi rambursați după finalizarea și plata integrală a proiectului de implementare. Aici avem cațiva pasi de parcurs:

  1. analiza de eligibilitate a proiectului (circa 1 lună)
  2. depunerea și aprobarea proiectului (1 lună)
  3. derularea proiectului de implementare (3-4 luni)
  4. obținerea rambursării după finalizarea și plata aferentă întregului proiect de implementare

Contactați-ne acum și în 6 luni puteți controla mai eficient afacerea dumneavoastră! 

Etichete: