Sisteme hardware Oracle: Turneul performanţei extreme

Oracle va demara în această primavară o serie de evenimente globale sub denumirea „Sisteme hardware Oracle: Turneul performanţei extreme”. Evenimentele sunt concepute pentru a împărtăşi clienţilor viziunea Oracle asupra viitorul hardware-ului pentru companii şi pentru a demonstra cum fiecare sistem Oracle este gândit pentru a oferi performanţă extremă, cu scopul de a ajuta clienţii să reducă din complexitatea proceselor de business, să crească productivitatea şi să stimuleze inovaţia.

Vor fi dezvăluite strategii şi direcţiile de dezvoltare pentru produse, precum şi cele mai bune scenarii de utilizare a produselor hardware Oracle pentru a obţine performanţă extremă. Între produsele Oracle evidenţiate se regăsesc: familia de servere SPARC Oracle, Oracle SuperCluster T4-4, Oracle Sun ZFS Storage Appliance şi Oracle Database Appliance.

Seria de evenimente va avea loc pe parcursul următoarelor luni în 29 de locaţii din toată Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. În Bucureşti, evenimentul va ajunge pe data de 15 martie, 2012. O listă cu locaţiile planificate poate fi găsită aici.

Participanţii vor putea asculta prelegeri ale unor directori executivi ai Oracle şi invitaţi, vor avea acces la Extreme Performance Demo Area, la resurse tehnice speciale şi la Extreme Performance Social Media.

Sursa: Oracle Romania, preluat de www.agora.ro

Etichete: