Singurul producător de adezivi poliuretanici de topire din România, alege SeniorERP

Multibond decide implementarea SeniorERP și SeniorVisualBI pentru a obține o creștere a companiei cu 50% pe segmentul de producție, cresterea eficientei distributiei și extinderea rețelei de retail. Implementarea sistemului ERP face parte din eforturile susținute de dezvoltare și modernizare ale companiei.

Fondată în 1988 ca parte a grupului de firme canadiene CFS Group, SC Multibond Dural SRL este singura companie autohtonă producătoare de adezivi poliuretanici de topire, a doua producătoare de vopsele pulberi și singura producătoare din Dolj de vopsele decorative.  În 2007 Multibond Dural a achizițional firma Multichim, companie specializată pe retail de lacuri și vopsele. Produsele se adresează în principal clienților din construcții și amenajări, industria mobilei și prelucrării lemnului, industria tipografică și ambalajeetc.

Distribuția la nivel național este realizata prin punctul de lucru propriu din București și peste 20 de distribuitori din marile orașe ale țării. Activitatea de comerț cu amănuntul s-a extins prin dublarea numărului de unități de vânzare de la începutul anului, ajungând la 6 puncte de lucru în prezent.

Deși în criză, Multibond se află în plin proces de dezvoltare și modernizare. Astfel, pe lângă implementarea SeniorERP și SeniorVisualBI, compania intenționează atingerea câtorva obiective cheie, care să-i asigure o creștere susținută:

–          dezvoltarea rețelei de magazine proprii la 15-20 unități până la finalul anului viitor;

–          creșterea prezenței pe piața vopselelor pulbere și a vopselelor emulsie;

–          aducerea pe piața românească a adezivilor poliuretanici, comercializați în prezent în Germania, Italia și Polonia;

–          pe segmentul industrial compania vizează maximizarea vânzărilor către clienții existenți, în paralel cu creșterea portofoliului de clienți;

–          pătrunderea pe noi piețe externe.

”Pe măsura dezvoltării firmei și diversificării activității, necesitatea de a avea un instrument performant pentru a controla și coordona toate sectoarele de activitate ale firmei a impus trecerea la un software mai performant, care să ne dea șansa să putem gestiona în mod eficient și în timp real, toate informațiile de care avem nevoie.” Dorel Deatcu, General Manager Multibond Dural

La baza deciziei Multibond de a implementa un sistem ERP performant stau beneficii cheie, personalizate necesităților companiei, precum urmărirea cu acuratețe și în timp real a activităților:

–          situația stocurilor, clienților, furnizorilor;

–          urmărirea evoluției costurilor de producție și a prețurilor de aprovizionare / desfacere;

–          introducerea gestiunilor cantitativ – valorice în unitățile cu amănuntul.

De asemenea, SeniorERP, oferă suport pentru deciziile manageriale prin instrumente de lucru ce urmăresc:

–          politici de prețuri, optimizări de activitate, structurări și urmărire a centrelor de cost;

–          politici de maximizare de profit și fidelizare clienți;

–          minimizare costuri operaționale etc.

”Decisivă în alegerea sistemului ERP a fost analiza de business, întrucât ne-am convins că necesitățile firmei își găsesc răspunsul în SeniorERP, existând în același timp posibilitatea dezvoltării de funcționalități noi la cerere. Serviciile de suport și mentenanță, precum și costurile proiectului au fost alte puncte tari ale ofertei din partea Senior Software.” Dorel Deatcu, General Manager Multibond Dural

Pentru detalii despre SeniorERP şi companiile care au implementat SeniorERP, vizitaţi  www.seniorERP.ro

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-preţ pentru managementul integrat al proceselor de distribuţie, producţie, servicii, retail. Datorită tehnologiei de ultimă generaţie integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licenţiere flexibilă: SeniorERP Express (licenţe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise.

Pentru mai multe detalii intraţi pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software

Înfiinţat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucători pe piaţa sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă şi implementează sisteme informatice de ultimă generaţie, specializate pe verticale de piaţă, SeniorERP şi SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner şi deţine certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerinţele Microsoft Windows  Server, Web Services şi .NET Framework.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calităţii a avut ca scop principal definirea unor procese şi obiective măsurabile şi garantarea replicării calităţii la standarde înalte în orice activitate desfăşurată pentru clienţii companiei.

Printre clienţii Senior Software se numără:

UPS România, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez România, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Sursa: Senior Software