SeniorERP – soluția ERP destinată Distribuției la nivel național

Sorgeti, importator și distribuitor la nivel național, se alătură companiilor care au ales SeniorERP.

Compania activează pe două direcții de business: importul și distribuția de baterii auto de ultimă generație și importul și distribuția de piscine, echipamente și accesorii pentru piscine și aparate de hidromecanică (SPA).

Societatea SORGETI S.R.L. este unic importator în România al bateriilor marca ZAP, produse în Polonia de către fabricantul de tradiție (1925) ZAP SZNAJDER BATTERIEN S.A. Bateriile ZAP „fără întreținere” îndeplinesc exigențele celor mai înalte standarde de calitate existente pe plan mondial: ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, VDA 6.1 și QS 9000 (standarde de calitate german, respectiv american, impuse constructorilor de autovehicule).

Divizia de piscine colaborează cu parteneri recunoscuți la nivel internațional pentru calitatea produselor, precum Zodiac (unul dintre cei mai mari producători de piscine din Germania), Sevylor (producător de bărci și jocuri de apă gonflabile din Franța), Beachcomber (producător de spa-uri/jacuzzi din Canada) și FERVE (producătorul spaniol în domeniul aparaturii de testare, analizare, diagnosticare și reîncărcare).

Compania dispune de o rețea de dealeri zonali, acoperind astfel toate zonele țării. Produsele sunt distribuite și în Key Accounts și către companii de stat: Direcții Regionale de Drumuri și Poduri, Hidroserv, Regii Autonome de Transport Local (Craiova, Ploiești, Oradea, Timișoara), Direcția Generală de Poliție București, unități ale Ministerului Apărării etc.

Acoperirea la nivel național se realizează prin cele 7 puncte de lucru prezente în marile orașe: București, Constanța, Brașov, Cluj, Timișoara, Ploiești și Iași. În București compania deține și un număr de 4 magazine de prezentare și desfacere.

Obiectivele principale ale implementării sunt definite de către dna. Ciufu Olga, Director Comercial Sorgeti SRL:

“Datorită extinderii ariei de acoperire la nivel național, a înmulțirii punctelor de lucru și implicit a creșterii cifrei de afaceri de la an la an, a apărut necesitatea gestionării cât mai eficiente a resurselor companiei: optimizarea proceselor de vânzare și de gestiune a stocurilor, folosirea cât mai eficientă a personalului, transmiterea de rapoarte cât mai complexe și reale.”

Alți distribuitori la nivel național, care au implementat deja SeniorERP, menționează depășirea problemelor semnalate mai sus printre principalele avantaje resimțite:

“Am observat rapid o schimbare la nivel de stocuri. Având acces instant la situația stocurilor, pentru că aplicația funcționa online,  am început să avem un bun control asupra lor. Am reușit să ne dimensionăm stocurile corect și să avem o creștere organică, în funcție de vânzări și cerere.  În momentul de față avem  patru puncte de lucru în țară, iar schimbul de informații între acestea se face în timp real. Aparent este o modificare minoră. Efectele s-au văzut însă în reducerea volumului de muncă. A crescut viteza de lucru și ne putem concentra pe nevoile clienților, în loc să ne pierdem în activități administrative.” Kais N.Azou, General  Manager, Regency Company.

”Indirect, a intervenit o schimbare o modului de lucru, de organizare. Comenzile de la punctele de lucru aflate în teritoriu sunt acum online, sunt disponibile 24 din 24 și pot fi urmărite în orice moment.” Valentin Tertiu, Director Financiar Petline

”Modul de lucru anterior nu permitea urmărirea stocurilor în momentul încărcării, nu puteam face rezervări, previziuni, etc. Acum avem toate informațiile în timp real și urmărim stocuri, vânzări medii zilnice și alte rapoarte care ne ajută mereu să eliminăm pierderile.

Concret, un ERP implică o mai bună organizare, vizibilitate în timp real asupra tuturor activelor firmei și implicit, permite luarea de decizii în timp util, fără să aștepți niște situații în Excel la câteva luni.

Datele noastre pot fi accesate în timp real din sistem, indiferent de locație, pe baza unui acces de utilizator.” Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading

Într-o piață fragmentată, SeniorERP vine cu argumente cheie pentru afacerile la nivel național: platforma tehnologică inovativă, specializarea pe verticale de piață, adaptarea la legislația locală precum și expertiza echipei Senior Software:

“Am optat pentru sistemul integrat SeniorERP datorită specializării pe activitatea de import și distribuție, datorită posibilității de particularizare a aplicației la specificul activității noastre, cât și datorită modului profesionist în abordarea prezentării și implementării de către personalul Senior Software. Ne așteptăm la îmbunătățirea activității de vânzare, a raportării, a relațiilor cu clienții și ușurarea luării deciziilor manageriale în timp real.” Ciufu Olga, Director Comercial Sorgeti SRL.

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-preț pentru managementul integrat al proceselor de distribuție, producție, servicii.
Datorită tehnologiei de ultimă generație integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licențiere flexibilă: SeniorERP Express (licențe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.  Pentru mai multe detalii intrați pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software
Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață, SeniorERP și SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner și deține certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerințele Microsoft Windows  Server, Web Services și .NET Framework.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calității. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calității a avut ca scop principal definirea unor procese și obiective măsurabile și garantarea replicării calității la standarde înalte în orice activitate desfășurată pentru clienții companiei.

Printre clienții Senior Software se numără:
UPS Romania, Curierat Român Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Sursa: Senior Software