SeniorERP – soluția ERP destinată distribuției la nivel național înapoi la noutăți

Sorgeti, importator și distribuitor la nivel național, se alătură companiilor care au ales SeniorERP. Compania activează pe două direcții de business: importul și distribuția de baterii auto de ultimă generație și importul și distribuția de piscine, echipamente și accesorii pentru piscine și aparate de hidromecanică (SPA).  Societatea SORGETI SRL este unic importator în România al bateriilor marca ZAP, produse în Polonia de către fabricantul de tradiție (1925) ZAP SZNAJDER BATTERIEN S.A. Bateriile ZAP „fără întreținere” (PbCa, „ochi magic” etc.) îndeplinesc exigențele celor mai înalte standarde de calitate existente pe plan mondial: ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, VDA 6.1 și QS 9000 (standarde de calitate german, respectiv american, impuse constructorilor de autovehicule).

Datorită extinderii ariei de acoperire la nivel național, a înmulțirii punctelor de lucru și implicit a creșterii cifrei de afaceri de la an la an, a apărut necesitatea gestionării cât mai eficiente a resurselor companiei: optimizarea proceselor de vânzare și de gestiune a stocurilor, folosirea cât mai eficientă a personalului, transmiterea de rapoarte cât mai complexe și reale”,  ne-a declarat Olga Ciufu, Director Comercial Sorgeti SRL.  Alți distribuitori la nivel național, care au implementat deja SeniorERP, menționează depășirea problemelor semnalate anterior printre principalele avantaje resimțite: “Am observat rapid o schimbare la nivel de stocuri. Având acces instant la situația stocurilor, pentru că aplicația functiona online, am început să avem un bun control asupra lor. Am reușit să ne dimensionăm stocurile corect și să avem o creștere organică, în funcție de vânzări și cerere. In momentul de față avem patru puncte de lucru în țară, iar schimbul de informații între acestea se face în timp real. Aparent este o modificare minoră. Efectele s-au văzut însă în reducerea volumului de muncă. A crescut viteza de lucru și ne putem concentra pe nevoile clienților, în loc să ne pierdem în activități administrative”, spune Kais N.Azou, General Manager Regency Company. ”Indirect, a intervenit o schimbare a modului de lucru, de organizare. Comenzile de la punctele de lucru aflate în teritoriu sunt acum online, sunt disponibile 24 din 24 și pot fi urmărite în orice moment”, Valentin Tertiu, Director Financiar Petline. „Modul de lucru anterior nu permitea urmărirea stocurilor în momentul încărcării, nu puteam face rezervări, previziuni etc. Acum avem toate informațiile în timp real și urmărim stocuri, vânzări medii zilnice și alte rapoarte care ne ajută mereu să eliminăm pierderile. Concret, un ERP implică o mai bună organizare, vizibilitate în timp real asupra tuturor activelor firmei și implicit permite luarea de decizii în timp util, fără să astepți niște situații în Excel la câteva luni. Datele noastre pot fi accesate în timp real din sistem, indiferent de locație, pe baza unui acces de utilizator”, Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading.

Intr-o piață fragmentată, SeniorERP vine cu argumente cheie pentru afacerile la nivel național: platforma tehnologică inovativă, specializarea pe verticale de piață, adaptarea la legislația locală, precum și expertiza echipei Senior Software: “Am optat pentru sistemul integrat SeniorERP datorită specializării pe activitatea de import și distribuție, datorită posibilității de particularizare a aplicației la specificul activității noastre, cât și datorită modului profesionist în abordarea prezentării și implementării de către personalul Senior Software. Ne așteptăm la îmbunătățirea activității de vânzare, a raportării, a relațiilor cu clienții și ușurarea luării deciziilor manageriale în timp real”, spune Olga Ciufu.

Senior Software este membru ANIS și puteți vizualiza mai multe despre companie accesând http://www.anis.ro/2010/02/14/senior-software/

Sursa: Computerworld