Senior Software – cel mai activ partener Microsoft pe zona S+S

Senior Software a fost premiat recent ca fiind cel mai activ partener Microsoft pe zona S+S (SaaS), în cadrul unui eveniment organizat sâmbătă, 2 octombrie. Investiţiile constante pe care Senior Software le-a realizat în încorporarea celor mai noi tehnologii în sistemele SeniorERP şi SeniorVisualBI fac parte din trendul general de migrare spre tehnologii de tip cloud computing. Recunoaşterea de către Microsoft a performanţelor Senior Software pe zona SaaS ( Software as a Service)  încununează cu succes eforturile tehnologice realizate de companie în ultimii ani.

Serviciile de tip cloud computing au început să-şi facă simţite prezenţa în majoritatea companiilor din industria IT&C. Apariţia acestora şi pe piaţa românească trezesc atât interesul furnizorilor de software cât şi al clienţilor. Utilizarea sistemelor de management al afacerilor în regim SaaS ( Software as a Service ) reprezintă alternativa de succes pe care majoritatea IMM-urilor locale o pot adopta, în contextul lipsei unei infrastructuri de IT adecvate sau a resurselor financiare necesare unei implementări. Astfel, posibilitatea de a accesa online, din orice locaţie, un sistem ERP sau Business Intelligence, fără a-ţi pune problema securităţii datelor sau prezenţa constantă a unui administrator IT, devine pe zi ce trece o realitate palpabilă, prin intermediul serviciilor de tip cloud computing.

Prin tehnologiile de ultimă generaţie pe care le încorporează, SeniorERP poate fi considerat ca făcând parte din prima linie a sistemelor ERP oferite în regim SaaS. În septembrie 2008 Senior Software a lansat SeniorERP Online, una din primele soluţii ERP din România în regim SaaS. SeniorERP Online aduce ca principal beneficiu faptul că nu necesită costuri de licenţiere, infrastructură hardware/software de tip server sau mentenanţa aferente unei implementări ERP.

“Oferirea SeniorERP în regim SaaS este modalitatea noastră de a veni în ajutorul managerilor. În urma studiului pe care l-am realizat în primăvara acestui an, peste 66% dintre companiile de distribuţie şi producţie cu peste 1mil. EUR cifra de afaceri nu au un departament de IT. Prin urmare a fost un lucru natural să le oferim SeniorERP  – un sistem ERP matur, recunoscut la nivel naţional – în regim SaaS. Astfel managerii se pot concentra strict pe performanţa propriului business.” Dl. Daniel Toma, Director General Senior Software

„Ca principal beneficiu al implementării SeniorERP Online este faptul că am un control mai bun, în timp real, asupra informaţiilor. Înainte ne lua câteva zile să obţinem o informaţie, pe care acum o avem printr-un „click”. Pe parcursul procesului de implementare, echipa Senior Software a dat dovadă de un nivel ridicat de cunoaştere şi implicare. Am avut parte de sprijin atât în găsirea formulei optime de licenţiere, care să răspundă bugetului nostru, cât şi în îmbunătăţirea proceselor existente în companie.” Dl. Fazakas Csaba, Director General SC Arix Impex SRL

Pentru a continua trendul inovaţiilor tehnologice, în luna mai a acestui an, Senior Software a lansat SeniorVisualBI – prima soluţie de analiză managerială în regim SaaS din Romania, pe platforma Tableau Software – numărul unu mondial în vizualizarea datelor. Oricine doreşte să analizeze, să monitorizeze sau să controleze operaţiunile pe care le desfăşoară poate utiliza SeniorVisualBI datorită multiplelor sale avantaje şi a uşurinţei în utilizare, cu doar drag&drop.

„Investiţiile continue în tehnologie realizate de Senior Software de-a lungul timpului încununează succesul de care se bucură astăzi SeniorERP în regim SaaS. Integrarea unor tehnologii precum Workflow Foundation  pentru creşterea eficienţei operaţionale, Windows 2008 R2 HyperV pentru virtualizare, Windows Communication Foundation pentru comunicare şi  securitate sau SQL Server 2008 R2 pentru scalabilitate, reprezintă fundamentul dezvoltării SeniorERP şi al integrării acestuia în trendul actual, de migrare spre cloud computing. Inovaţia tehnologică pe care o pune la dispoziţie SeniorERP se traduce în performanţă crescută, fluxuri de lucru configurabile, costuri de întreţinere reduse şi multe altele.” Dl. Lori Haiducescu, Director de Operaţiuni Senior Software

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-preţ pentru managementul integrat al proceselor de distribuţie, producţie, servicii, retail.  Datorită tehnologiei de ultimă generaţie integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licenţiere flexibilă: SeniorERP Express (licenţe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise. Pentru mai multe detalii intraţi pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software

Înfiinţat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucători pe piaţa sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă şi implementează sisteme informatice de ultimă generaţie, specializate pe verticale de piaţă, SeniorERP şi SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner şi deţine certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerinţele Microsoft Windows  Server, Web Services şi .NET Framework.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calităţii a avut ca scop principal definirea unor procese şi obiective măsurabile şi garantarea replicării calităţii la standarde înalte în orice activitate desfăşurată pentru clienţii companiei.

Printre clienţii Senior Software se numără:

UPS România, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez România, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Sursa: Senior Software