Senior Software, cel mai activ partener Microsoft pe zona SaaS

Senior Software a fost premiat recent ca fiind cel mai activ partener Microsoft pe zona SaaS, în cadrul unui eveniment organizat sâmbătă, 2 octombrie. Investiţiile constante pe care Senior Software le-a realizat în încorporarea celor mai noi tehnologii în sistemele SeniorERP şi SeniorVisualBI fac parte din trendul general de migrare spre tehnologii de tip cloud computing. Recunoaşterea de către Microsoft a performanţelor Senior Software pe zona SaaS (Software as a Service) încununează cu succes eforturile tehnologice realizate de companie în ultimii ani.

Prin tehnologiile de ultimă generaţie pe care le încorporează, SeniorERP poate fi considerat ca făcând parte din prima linie a sistemelor ERP oferite în regim SaaS. În septembrie 2008, Senior Software a lansat SeniorERP Online, una din primele soluţii ERP din România în regim SaaS. SeniorERP Online aduce ca principal beneficiu faptul că nu necesită costuri de licenţiere, infrastructură hardware/software de tip server sau mentenanţă aferente unei implementări ERP.
                 
Oferirea SeniorERP în regim SaaS este modalitatea noastră de a veni în ajutorul managerilor. În urma studiului pe care l-am realizat în primăvara acestui an, peste 66% dintre companiile de distribuţie şi producţie cu peste 1mil. EUR cifră de afaceri nu au un departament de IT. Prin urmare, a fost un lucru natural să le oferim SeniorERP  – un sistem ERP matur, recunoscut la nivel naţional – în regim SaaS. Astfel managerii se pot concentra strict pe performanţa propriului business”, a declarat Daniel Toma (foto), Director General Senior Software.
               
Pentru a continua trendul inovaţiilor tehnologice, în luna mai a acestui an, Senior Software a lansat SeniorVisualBI – prima soluţie de analiză managerială în regim SaaS din România, pe platforma Tableau Software – numărul unu mondial în vizualizarea datelor. Oricine doreşte să analizeze, să monitorizeze sau să controleze operaţiunile pe care le desfăşoară poate utiliza SeniorVisualBI datorită multiplelor sale avantaje şi a uşurinţei în utilizare, prin drag&drop.
                     
Investiţiile continue în tehnologie realizate de Senior Software de-a lungul timpului încununează succesul de care se bucură astăzi SeniorERP în regim SaaS. Integrarea unor tehnologii precum Workflow Foundation pentru creşterea eficienţei operaţionale, Windows 2008 R2 HyperV pentru virtualizare, Windows Communication Foundation pentru comunicare şi securitate sau SQL Server 2008 R2 pentru scalabilitate, reprezintă fundamentul dezvoltării SeniorERP şi al integrării acestuia în trendul actual, de migrare spre cloud computing. Inovaţia tehnologică pe care o pune la dispoziţie SeniorERP se traduce în performanţă crescută, fluxuri de lucru configurabile, costuri de întreţinere reduse şi multe altele”, a completat Lori Haiducescu, Director de Operaţiuni Senior Software.
                    
Sursa: Senior Software preluat de Agora