Securitate premium pentru mesajele e-mail, de la Kaspersky Lab şi AXIGEN

Soluţia AXIGEN-Kaspersky, care urmează a fi lansată în curând pe piaţă, va furniza companiilor de toate dimensiunile, dar şi furnizorilor de servicii (Service Providers), securitate sporită pentru toate comunicările prine-mail. Noul produs vine ca răspuns la numărul în continuă creştere de ameninţări informatice şi la gradul tot mai ridicat de sofisticare a acestora, prin integrarea tehnologiilor de detecţie avansată concepute de Kaspersky Lab în platforma de mesagerie electronică AXIGEN. Îmbunătăţirea constantă a acestor tehnologii permite companiilor să fie mereu cu un pas înaintea celor mai noi ameninţări, să utilizeze în mod optim infrastructura de comunicaţii prin e-mail şi să sporească productivitatea departamentului IT intern.

“Un sistem de comunicaţii electronice de înaltă calitate este  esenţial în mediul de afaceri curent, mai ales pentru companiile din industria high-tech”, spune Peter Merkulov, Vice-Preşedinte al Technology Alliances Business Division la Kaspersky Lab. “Astfel, considerăm că este o onoare să încheiem acest parteneriat cu echipa AXIGEN şi să ne alăturăm obiectivului lor de a furniza clienţilor o platformă de comunicaţii sigură, la standarde înalte. În urma acestei colaborări pe plan tehnologic, utilizatorii vor beneficia de o comunicare prin e-mail rapidă, în timp real, şi, mai ales, la cel mai înalt nivel de securitate”, adaugă oficialul.

“Unul dintre principalele noastre obiective este să oferim companiilor capacitatea de a comunica prin e-mail într-un mod cât mai sigur. Parteneriatul cu Kaspersky Lab ne permite să sporim protecţia utilizatorilor AXIGENprin intermediul uneia dintre tehnologiile de securitate cele mai bune la nivel mondial. Prin alăturarea acestor tehologii de top, create cu ajutorul a două ingrediente-cheie, expertiză şi inovaţie, soluţia integrată AXIGEN-Kaspersky va aduce beneficii majoreclienţilor noştri”, declară Gabriela Mechea, CEO la GECAD Technologies/AXIGEN.

Una dintre primele platforme de mesagerie electronică din lume, potrivit The Radicati Group, AXIGEN se concentrează puternic pe îndeplinirea nevoilor de business ale companiilor de toate mărimile, fie direct, fie prin intermediul furnizorilor de servicii care operează după modelul Software as a Service (SaaS). Câştigător al premiului de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria servere de comunicaţii, AXIGEN a devenit în ultimii ani soluţia de mesagerie preferată pentru un număt tot mai mare de companii din întreaga lume, de la furnizori de servicii de Internet şi de hosting, până la corporaţii de mari dimensiuni.

Despre Gecad Technologies şi AXIGEN

Înfiinţată în 2001, compania Gecad Technologies SA, membră a GECAD Group şi certificată ISO 9001:2008, dezvoltă şi comercializează AXIGEN, o platformă integrată de e-mail, calendar şi colaborare, dezvoltată în jurul unei tehnologii de server de mail unice, construită pentru cei care au nevoie de o soluţie de comunicare rapidă şi sigură. În prezent, AXIGEN este distribuită la nivel internaţional de peste 250 de parteneri din aproximativ 100 de ţări şi gestionează traficul de e-mail pentru mai mult de 11.000 de companii, cu  peste 8 milioane de utilizatori finali.

Echipa de profesionişti AXIGEN, cu peste 15 ani de experienţă în domeniul mesageriei şi securităţii IT, dezvoltă produse tehnologice de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecure™, AXIGEN SmartProcessing™ şi AXIGEN UltraStorage™. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi www.axigen.com.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.

Sursa: GECAD Technologies