Salvează vieți la job! Donează sânge de la birou cu www.cei1024.ro

#cei1024, Proiectul de CSR al Anului, premiat la Gala ANIS 2018 este o campanie lansată cu ajutorul echipei mobile de la Centrul de Transfuzie Bucureşti, prin care, alături de alte 20 de companii din București, am salvat, în primul an, peste 3400 de vieți, donând peste 500 litri de sânge. De anul acesta, ni s-au alăturat ca parteneri centrele de transfuzie MApN, Timișoara și Cluj, astfel că pot dona companii din mai multe orașe – vezi pe site dacă putem acoperi și orașul tău.

Cum mă înscriu în campanie?

E suficient ca un reprezentant al companiei să se înscrie pe site, iar noi preluăm cererea și le facem legătură cu centrul de transfuzie, astfel încât să stabilească împreună o dată potrivită pentru ambele părți.

Cum se desfășoară o sesiune de donare?

Echipa mobile ajunge la sediul companiei în ziua stabilită și amenajează spațiul cu paturi de recoltare. Fiecare donator trebuie să petreacă aproximativ 30 de minute pentru a completa fișe de donare, pentru analize pe loc și donarea propriu-zisă și cam atât. Donarea nu implică niciun fel de cost suplimentar.

Care sunt beneficiile?

Cei mai câștigați sunt cei care au nevoie de transfuzii de sânge, căci centrele de transfuzie nu fac față, astfel că e nevoie de câți mai mulți donatori, de preferat care să doneze în mod constant, ceea ce încercăm noi să facem prin această campanie.

Fiecare donator are un set de analize de sânge complet gratuit, o zi liberă, bonuri de masă, reduceri la transportul în comun, plus alte beneficii care țin de reîmprospătarea sângelui prin donare. Mai multe detalii pe site.

Fiecare companie care se înscrie în campanie apare pe site-ul www.cei1024.ro, în comunicatele noastre de presă, în mențiuni pe Facebook, la evenimentele la care povestim despre campanie, precum și la concursurile la care înscriem campania, care a și câștigat deja 2 premii ca cel mai important proiect de CSR din România în 2017 și 2018.

Pentru orice fel de informații, întrebări, nelămuriri sau sprijin pentru înscriere sau pentru organizarea unei sesiuni de donare de sânge la birou, ne puteți contacta la adresa contact@cei1024.ro.

Etichete: ,