S-a lansat www.bitsoftware.eu, noul site al BITSoftware SRL

BITSoftware anunță relansarea site-ului web al companiei într-o nouă formă grafică și de conținut, la adresa www.bitsoftware.eu. Noul site se adresează tuturor clienților și partenerilor de afaceri ai companiei, precum și potențialilor clienți interesați de soluții inteligente de gestiune a afacerii,  care pot găsi pe noua platformă www.bitsoftware.eu toate informațiile de care au nevoie, atât în format clasic, cât și sub formă de demo-uri de produs.

In cele ce urmează vă prezentăm o scurtă descriere a principalelor secțiuni ale noului nostru site:

Solutii  – conține întreg portofoliul de produse de business oferite de BITSoftware, structurat pe categorii distincte: ERP, CRM, Business Intelligence, E-Commerce, Cloud computing/SaaS, GoogleApps, Socrate Salarii

Servicii – o gamă completă de servicii este furnizată de BITSoftware: implementare și consultanța, mentenanță și suport, training și certificari, evaluare, personalizarea produsului, administrarea serviciilor IT.

Comunitate – mărci naționale și companii din diverse industrii se bazează pe produsele și serviciile noastre, BITSoftware având la acest moment mai mult de 150 de clienți din aproape toate industriile importante și pentru că știm că o singură companie nu poate să furnizeze singură o soluție care să răspundă tuturor cerințelor unui client, avem relații strânse cu leaderii din industrie: Compiere, Google, Microsoft, Oracle.

Resurse – daca vreți să știți cum pot să vă ajute soluțiile propuse de BITSoftware, cel mai bine ar fi să vedeți ce am facut deja pentru companii importante din România și Europa, parcurgând o parte dintre studiile noastre de caz. Tot aici puteți parcurge broșurile sau urmări demo-urile de produs existente pentru a  afla mai multe despre funcționalitățile sistemelor noastre, puteți descarca gratuit sistemul ERP/CRM SocrateOpen și vă puteți înscrie pe forumul dedicat pentu a posta întrebări legate de produs și implementare.

Stiri – aici puteți afla ultimele informații referitoare la lansarea de noi versiuni ale produselor noastre, despre noi implementări de succes sau despre evenimentele pe care le organizăm sau la care participăm. Puteți să vă abonați la newsletterul BIT pentru a primi automat ultimele comunicate.

Despre noi – aflați mai multe informații despre companie, evoluția și valorile care stau la baza ei, precum și despre echipa BITSoftware și oportunitățile construirii unei cariere în firmă.

Blog – pentru a comunica și colabora cu clienții noștrii, cu cei care sunt pasionați de tehnologie în general și cu orice alți entuziaști online care ar dori să se alăture discuțiilor noastre, am creat Blogul BITSoftware. Vă invităm să citiți articolele de pe blog și să faceți comentarii pe subiectele de interes.

Noua platformă web va permite, de asemenea, să aflați, în două secțiuni distincte, tot ce vă interesează în legătură cu principalele produse oferite de BITSoftware, sistemele ERP Socrate+ și SocrateOpen (caracteristici și beneficii, extensii, versiuni, prețuri, platforma și specificații tehnice etc), putând vizualiza inclusiv un tabel cu comparația între cele două produse.

BITSoftware vă invită să accesați www.bitsoftware.eu pentru a vă familiariza cu produsele și serviciile oferite de ei și pentru a intra în contact cu informații extrem de utile pentru afacerea dumneavoastră.

Sursa: BITSoftware