QuickScan este disponibil pentru integrare

QuickScan, tehnologia BitDefender® pentru diagnosticarea rapidă a sistemelor posibil infectate,  este disponibilă acum pentru integrare.

QuickScan a fost lansat în februarie 2009 şi este unul dintre cele mai rapide scanere online on-demand din lume, scanând toate aplicaţiile care rulează la momentul scanării pe deoparte şi toate punctele critice dintr-un sistem pe de alta în mai puţin de 60 secunde. QuickScan este bazat pe tehnologiile BitDefender® anti-malware recunoscute la nivel internaţional.

QuickScan poate rula online de pe orice sistem conectat la Internet şi nu foloseşte resursele sistemului decât pentru enumerarea aplicaţiilor care sunt active în acel moment. Motoarele de scanare folosite se regăsesc exclusiv pe serverele BitDefender. 

QuickScan poate fi folosit şi de utilizatorii care au deja o soluţie antivirus instalată (este chiar recomandat în situaţiile în care utilizatorii sunt nesiguri de eficienţa soluţiei pe care o au instalată).

Acum QuickScan poate fi integrat şi în pagini web, astfel încât vizitatorii acestora pot fi avertizaţi rapid în cazul în care un virus este activ în sistemul acestora. 

QuickScan este compatibil cu toate browserele populare de internet. Există disponibilă o extensie pentru Firefox, un ActiveX pentru Internet Explorer şi o extensie pentru Chrome. Dacă utilizatorul foloseşte Opera sau un alt browser, este disponibil un plug-in generic care se instalează foarte uşor.  La accesare, site-ul care are integrat QuickScan identifică browser-ul utilizatorului şi în cazul în care componenta pentru browser-ul respectiv nu este instalată, utilizatorul primeşte un prompt cu instalarea acesteia.

În prezent, prin rutina de folosire a calculatorului, în 90% din cazuri utilizatorii rulează aplicaţii cu componentă online. Nevoia de securizare a conexiunii şi a datelor este mult mai accentuată în momentul realizării tranzacţiilor şi plăţilor online. Avem convingerea că integrarea QuickScan în alte platforme va aduce un plus de valoare site-urilor care-l vor pune la dispoziţie prin identificarea pericolelor informatice şi analizarea situaţiei critice foarte rapid“, a spus Alexandru Bălan, Product Manager for Innovation and Technology, BitDefender. Tehnologia este disponibilă pe site-ul dedicat http://quickscan.bitdefender.com.

Despre BitDefender®   
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume. În România, soluţiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distribuţie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro şi Twister.

Sursa: BitDefender

Etichete: