Promoție: Transart îți plătește TVA-ul

Primăvara aduce promoție la Transart! Companiile care achizitionează licențe de la Transart, în lunile Aprilie și Mai 2011, beneficiază de deducerea contravalorii TVA-ului din prețul de achiziție al licențelor. Promoția se aplică atât în cazul achiziției de software pentru gestionarea afacerii (contabilitate, gestiune, servicii, producție) – B-ORG ERP și Neomanager, cât și în cazul achiziției de software pentru automatizarea activității agenților de teren care desfășoară activități de vânzare (pre-sales sau van-sales)  și merchandising – HERMES SFA. Mai mult decât atât, în aceeași suma este inclusă și o garanție de 12 luni și posibilitatea de a beneficia de mentenanța permanentă.

Soluțiile Transart – care fac obiectul promoției – vizează companii ce desfășoară activități de comerț, import și distribuție, dar și servicii și producție simplă, în următoarele domenii: FMCG (alimente, băuturi, țigări, cafea, etc), cosmetice, farmaceutice, materiale pentru construcții și amenajări interioare, materiale electrice și pentru instalații, produse electronice și electrocasnice, produse chimice, IT, echipamente industriale, scule și echipamente profesionale, piese și accesorii auto, echipament sportiv, birotică și papetarie, etc.

Indiferent de mărimea și specificul activității desfășurate, Transart reușește să propună clienților săi cea mai potrivită soluție. Astfel, Transart oferă companiilor clienților cel mai bun raport preț/beneficii oferite, indiferent de mărimea, nevoile și stadiul de evoluție al afacerii.

Aplicațiile Transart sunt soluții verificate de un număr mare de utilizatori:

  • Peste  5300 utilizatori ai aplicațiilor de tip ERP  – B-ORG și Neomanager;
  • Peste 5500 agenți de vânzări și merchandising – utilizatori ai aplicației HERMES SFA.

Alegând aplicațiile Transart, clienții beneficiază de șansa de a colabora cu un partener capabil să asigure, pe termen lung:

  • Soluții complete ERP, SFA, WMS, Business Intelligence;
  • Servicii de calitate susținute de profesioniști;
  • Suport în vânzare și rapoarte flexibile, ușor de personalizat;
  • Stabilitatea, consistența și siguranța datelor;
  • Adaptare la modificările din legislația românească.

Despre Transart

Transart dezvoltă aplicații de business fiabile, ușor de utilizat și care pot fi implementate într-un timp scurt. Principalele produse Transart pentru piața românească sunt: B-ORG ERP, Neomanager, HERMES SFA, HERMES Logistic WMS. Serviciile oferite de Transart stau la baza unei puternice relații de parteneriat cu clienții săi. Viabilitatea produselor Transart este dovedită mai ales de stabilitatea relațiilor de colaborare cu importante companii multinaționale din regiune: Unilever South-Central Europe, StarBev/InBev (Croatia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Republica Cehă), Kraft Foods Romania, A&D Pharma & Mediplus (Ungaria și Romania), Heineken Romania, Henkel Romania, Philip Morris Romania, Friesland Campina Romania, Walmark Romania, Arctic Romania, Beko Rusia, Johnson & Johnson (Romania si Bulgaria), Julius Meinl Romania, Tymbark Maspex Romania, Delta Medical Ucraina, sau BG Drinks Bulgaria (berea Ledenika). O serie de alte companii cu renume la nivel național/regional, cum ar fi: Germanos, Eximtur, Zarea, Prodvinalco, Univer Product, Mogyi Romania, Prober Com, Amigo & Intercost, Top C&S Distribution, C.N.D.P.I. ROMSOFT, Gerola Prodinvest, Top Brands Distribution, Maravet, Transcarpatica, Damila utilizează soluții oferite de Transart. Detalii suplimentare la www.transart.ro.

Sursa: Transart