Programele de certificare şi training pentru Oracle Solaris 11 ajută clienţii şi partenerii să adopte rapid tehnologiile cloud

Programa avansată de la Oracle University le oferă administratorilor de sistem cunoştinţe aprofundate şi expertiză dovedită

Pentru a ajuta clienţii şi partenerii să adere mai rapid la tehnologia cloud, Oracle a lansat programele Oracle Solaris 11 Training and Certification dezvoltate de OracleUniversity.

Oracle Solaris 11 este primul sistem de operare cloud conceput pentru a satisface cerinţele de securitate, performanţă şi scalabilitate ale implementărilor bazate pe cloud şi care le permite clienţilor să ruleze cele mai solicitante aplicaţii de tip enterprise în cloud-uri private, hibride sau publice.

Oracle Solaris 11 Training include cea mai actualizată programă dezvoltată de experţii Oracle Solaris pentru a oferi clienţilor şi partenerilor cunoştinţele şi competenţele de care au nevoie pentru a implementa eficient Oracle Solaris 11 şi pentru a valorifica cele mai noi caracteristici.

Cursurile OracleSolaris 11 Training sunt concepute pentru a ajuta la extinderea setului de competenţe şi a expertizei administratorilor de sistem care gestionează centre de date cu servere SPARC şi x86, sisteme de stocare şi sisteme special concepute de la Oracle.

Printre noile cursuri disponibile menţionăm „Ce este nou în Oracle Solaris”, cu cele mai recente inovaţii din Oracle Solaris 11; „Tranziţia către Oracle Solaris 11”, conceput pentru administratorii de sistem experimentaţi care folosesc Oracle Solaris 10, precum şi OracleSolaris 11 SystemAdministration şi OracleSolaris 11 AdvancedSystemAdministration, destinate noilor administratori de sistem care folosesc Oracle Solaris sau UNIX.

Clienţii şi partenerii pot alege formatul de învăţare preferat fie prin participarea la o sesiune educaţională într-una dintre loca! ţiile globale de pregătire ale Oracle University, fie prin studiu de la distanţă, prin intermediul unei clase virtuale Oracle University, fie prin descărcarea materialelor de curs pentru studiu individual, pentru a putea învăţa oricând şi oriunde.

De asemenea, Oracle le oferă membrilor Oracle PartnerNetwork (OPN) discounturi pentru programele Oracle University, iar clienţilor Oracle Premier Support discounturi pentru programele de pregătire.

Profesioniştii Oracle Solaris 11 au competenţe dovedite

Până în acest moment, există mai mult de 130.000 de profesionişti certificaţi Oracle Solaris.

Odată cu cea mai recentă lansare, Oracle Certification ridică ştacheta cu noile titluri de competenţă OracleSolaris 11 Certification.

Acestea includ:

Certificările noi şi îmbunătăţite Oracle Solaris pun accentul pe abilităţi mai avansate pentru a se alinia mai bine cu standardele din domeniu şi a avea ca rezultat certificări mai valoroase pentru clienţi şi parteneri.

Oracle Certified Associate (OCA) pentru Oracle Solaris 11 are acum o nouă definiţie şi un nou punct de interes, cu obiective de certificare care măsoară competenţele zilnice de administrare a sistemelor ale profesioniştilor IT, pe lângă abilitatea de a gestiona provocările cu care este posibil să se confrunte în multe situaţii.

Bazându-se pe toate competenţele încorporate în noua certificare OCA Oracle Solaris 11 a companiei Oracle, Oracle Cer! tified Professional (OCP) pentru Oracle Solaris 11 este cea mai avansată certificare de până acum. Certificarea include cunoştinţe şi competenţe noi şi avansate cerute de la administratorii de sistem cu performanţe de top.

Oracle oferă acum câteva căi de upgrade pentru aceia care deţin certificare Sun Certified System Administrator (SCSA) sau Oracle Certified Professional (OCP) pe Oracle Solaris 10 sau versiuni anterioare.

 

SURSA: ORACLE

Etichete: