Program Rabla pentru softuri de gestiune și contabilitate

Transart anunță lansarea oficială a „Programului Rabla 2010 pentru softuri de gestiune și contabilitate” și a sitului www.rablasoftware.ro, site suport dedicat campaniei promoționale de susținere a acestui program.

Programul „Rabla in Business software” este o inițiativă a casei de software Transart adresată companiilor românești care doresc să își modernizeze infrastructura software utilizată pentru managementul operațional al afacerii.

Programul are acoperire națională și va fi derulat atât on-line pe www.rablasoftware.ro cât și prin partenerii autorizați ai Transart. Companiile românești care utilizează aplicații de gestiune și contabilitate mai vechi, care nu le mai satisfac nevoile operaționale, se pot înregistra pe situl www.rablasoftware.ro, completând formularul de înscriere în program.

Aplicanții la acest program care decid să implementeze una din aplicațiile Transart aflată în portofoliul de soluții ERP de la Transart vor beneficia de un discount cuprins între 15% (implicit) și 25% din valoarea licențelor noi achiziționate.

Conform unor analize făcute de compania noastră, 57% dintre firmele mici și medii, utilizează aplicații învechite care, fie produc sistematic inconsistențe în procesarea unor date esențiale pentru afacere, fie sunt lipsite de suport din partea furnizorilor. Transart vine în întâmpinarea acestor companii cu produse de calitate, cu o echipă de implementare experimentată și cu o propunere financiară extrem de atractivă: recuperarea unei părți din investiția în aplicația anterioară (buy-back), sub forma unui discount de până la 25% din valoarea noilor licențe achizitionate de la Transart.” declară Radu Chis, Area Sales Manager ERP – Transart.

Transart a aniversat recent 13 ani pe piața de business software și este lider pe piața din România în furnizarea de aplicații software pentru afaceri, pe verticala de comerț și distribuție.

Despre Transart

Transart este o companie cunoscută pentru dezvoltarea de soluţii software uşor de utilizat, care pot fi implementate într-un timp scurt şi sunt adaptate cerinţelor clienţilor săi. Sistemele integrate B-ORG si Neomanager compun oferta Transart pe zona de ERP pentru companiile din Romania. Peste acest nivel de bază (nucleul ERP), care acoperă cerinţele operaţionale ale unei afaceri – valabile pentru o categorie mult mai largă de companii, oferta Transart include şi o serie de componente şi aplicaţii specializate pe partea de vânzări şi logistică: HERMES SFA (pre-sales, van-sales, merchandising & marketing), Vanzare Asistată (Showroom), TeleSales şi HERMES Logistic WMS. Serviciile oferite de Transart au stat la baza unei puternice relaţii de parteneriat cu clienţii săi. Din 2005 Transart este Microsoft Gold Certified Partner, iar din 2007 Transart este partener ISV Motorola. Detalii suplimentare la www.transart.ro.

Sursa: Transart