Produsele BitDefender 2011 pot fi cumpărate de la terminalele de plată Zebra Pay

Produsele din suita de securitate BitDefender 2011 sunt disponibile începând cu 25 octombrie la terminalele de plăţi ZebraPay. Doritorii pot cumpăra licenţe pentru BitDefender Antivirus 2011, BitDefender Internet Security 2011 şi BitDefender Total Security 2011 la preţuri promoţionale, putând opta pentru o perioadă de valabilitate a licenţei de 3, 6 sau 12 luni.

ZebraPay oferă servicii de intermediere a plăţilor, printr-o reţea extinsă de terminale de plată instant, de tip self service, amplasate în zonele cele mai tranzitate din peste 20 de oraşe din ţară.

În condiţiile înmulţirii îngrijorătoare a atacurilor informatice, vrem să înlesnim accesul consumatorilor de internet la soluţii performante de securitate a datelor. Parteneriatul cu ZebraPay ne permite să oferim soluţiile BitDefender la preţuri accesibile şi în locuri accesibile. De asemenea, consumatorii au avantajul de a alege perioada de valabilitate, în funcţie de nevoi; de exemplu, pot opta pentru o perioadă de 3 luni dacă vor să interacţioneze cu produsul înainte de a investi în el pe termen lung” a declarat Răzvan Vâlceanu, Country Manager BitDefender România.

Pentru a cumpăra licenţe BitDefender de la terminalele ZebraPay, clienţii trebuie să introducă suma aferentă soluţiilor de securitate dorite în dispozitiv, urmând a primi un cod unic de înregistrare. Acest cod va fi introdus în interfaţa produsului, validând astfel funcţionarea lui pe perioada corespunzătoare licenţei achiziţionate.

Parteneriatul cu BitDefender reprezintă lărgirea gamei de servicii pe care ZebraPay o pune la dispoziţia clienţilor. Orice utilizator va observa uşurinţa cu care se achiziţionează licenţele, flexibilitatea în alegerea perioadei şi răspunsul instant. În plus, plata se face cash, înlesnind şi mai mult accesul la acest serviciu”, a declarat Radu Ciorbea, General Manager la ZebraPay.

Despre BitDefender® 

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică.  Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează, în timp real, toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecţia utilizatorilor în timp real împotriva viruşilor noi şi a variantelor de virusi încă necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7.  Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, Orange, PC Garage.

Despre ZebraPay

ZebraPay a fost înfiinţată în 2009 şi furnizeaza în sistem de operare proprie si franciză peste 60 de terminale de plată, in peste 20 orase (la finalul lunii septembrie). Astfel, pentru prima dată în România, printr-un sistem de plăţi instant, se pune la dispozitia clientilor o metodă rapidă şi uşoară de comanda si plata instant cash pentru diferite servicii, printre care : încărcarea cartelelor telefonice, cumpărare bilete de tren CFR, licente antivirus si muzică. Gama serviciilor se extinde in fiecare zi.

ZebraPay are deja instalate terminale în mai multe puncte intens circulate din orașele mari, printre care: Spitalul Grigore Alexandrescu București si Spitalul Clinic de Recuperări Cluj Napoca; City Mall București și City Park Constanța;  hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Cora Cluj și Carrefour Constanța; pietele Dorobanți, 1 mai și Matache; Universitatea Româno-Americană și Universitatea Titu Maiorescu. De asemenea, terminale sunt prezente şi în magazinele Kaufland din Alba Iulia, Bacău, Brăila, Braşov, București, Buzău, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Focşani, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Slatina, Târgovişte, Timişoara, Tulcea şi Turda.

Până în prezent, ZebraPay a semnat parteneriat cu Orange, COSMOTE, Vodafone, CFR Călători, Cat Music, BitDefender, Gold Call, Nobel.

Sursa: BitDefender

Etichete: