Prezentare Liferay în cadrul întâlnirii nr. 39 a comunității Transilvania Java User Group

Transylvania Java User Group, în parteneriat cu Codespring, vă invită la cea de-a 39-a întâlnire a grupului profesional. De această dată evenimentul va cuprinde o prezentare despre platforma Liferay.

Data: 25 Octombrie, 2012
Ora: 18:30 -21:00
Locație: Cluj-Napoca, Hotel City Plaza (Str. Sindicatelor nr. 9-13), Sala Ballroom

Lector: Máté Thurzó, Programator Software, Liferay Ungaria

Pe agenda evenimentului figurează un scurt istoric al portalului Liferay, urmat de o analiză a procesului prin care un sistem CMS a devenit o platformă robustă. În cele ce urmeză, vor fi abordate detalii tehnice legate de achitectura portalului Liferay. De asemenea, prezentarea vă va oferi informații despre metodele de dezvoltare pe această platformă și despre atuurile oferite, inclusiv o versiune demo despre crearea unui portlet începând de la o simpla schiță.

Program:
18:30 – 19:00 Recepție
19:00 – 20:00 Prezentare
20:00 – 20:15 Q&A
20:15 – 21:15 Networking

Gabriel POP, fondatorul comunității Transylvania Java User Group evidențiează faptul că “scopul acestei întâlniri este adunarea de cunoștințe despre platforma Liferay, de a afla cât mai multe despre avantajele, punctele forte ale funcționalităților oferite, în așa fel încât membrii comunității să poată lua decizii corecte in momentul in care sunt puși în situația de a alege prin ce sisteme de management al conținutului vor implementa proiecte noi.”

Transylvania Java User Group (JUG) a fost înființată de Gabriel POP în mai 2008, ajungând în prezent la 500 de membri.  JUG este o comunitate profesională de specialiști pasionați de Java având drept scop facilitarea schimbului de cunoștințe între membrii grupului astfel încât aceștia să rămână în permanență la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe de dezvoltare Java. Până în prezent comunitatea a organizat 39 de evenimente, având lectori din SUA, Marea Britanie, Germania, Austria, Polonia, Ungaria.

Liferay, Inc. este un furnizor de portal open source si produse software asociate, care deservește pe plan global companii din cadrul Fortune 500. Printre clienții Liferay se numără: Allianz, BASF, Cisco Systems, Lufthansa Flight Training, Société Générale, Rolex SA, Siemens AG Ministerul de Aparare Francez si Națiunile Unite. Compania ofera servicii profesionale pentru rezolvarea urgențelor tehnice în cadrul firmei, suport tehnic, dezvoltare personalizat si training profesional pentru asigurarea unei implementari de succes in cele mai complexe medii IT.

Codespring este o firmă de dezvoltare software și outsourcing din Cluj-Napoca, România care activează pe piața globală. Compania oferă soluții software personalizate pe parcursul întregului ciclu de viață  al dezvoltării proiectului software.

Dacă doriți să aflați mai multe despre prezentarea platformei Liferay în cadul întâlnirii #39 a comunității Transilvania Java User Group, vă rugăm să-l contactați pe Gabriel Pop la adresa contact@transylvania-jug.org.

Etichete: