Platforma de tranzactionare iBS Financials a trecut auditul conform regulamentului 5/2010 al CNVM

Platforma iBS Financials a fost auditata la inceputul lunii martie de catre compania de audit Omega Trust la unul dintre partenerii nostri. In cadrul auditului desfasurat s-a constatat ca platforma iBS Financials ofera toate atuurile necesare obtinerii avizului pozitiv. Micile ajustari, de ordin non-functional, au fost luate la cunostiinta si rezolvate imediat de specialistii Sysgenic.” a declarat Dragos Pahontu, CEO Sysgenic Group.

Partenerii nostri de la Sysgenic au facut o treaba excelenta, fapt care ne pozitioneaza printre primele SSIF-uri autorizate din tara.” ne spune Virgil Zahan, Director General la SSIF Goldring SA. SSIF Goldring SA a primit aviz pozitiv si in ceea ce priveste tranzactionarea prin intermediul conturilor globale, observatiile auditorilor fiind rezolvate si implementate in aplicatia iBS Financials.”

Am auditat o aplicatie complexa si completa din punct de vedere al functionalitatilor cerute de Regulamentul 5/2010 al CNVM. Au fost cateva recomandari minore care s-au implementat rapid, astfel ca am putut da aviz favorabil SSIF Goldring SA pentru utilizarea platformei iBS Financials” a declarat dl. Cosmin Macaneata, Managing Partner la Omega Trust.

 Suita de aplicatii “iBS Financials” dezvoltata de Sysgenic Group a fost lansata pe piata autohtona de capital in luna aprilie 2009. In acest moment mai multe SSIF-uri folosesc iBS Financials, iar peste 10 de societati testeaza aceasta platforma in vederea unor customizari viitoare conform politicii de investitii a fiecareia dintre ele.  Platforma iBS Financials sprijina procesele din cadrul unui SSIF prin aplicatii suport de tip: Contabilitate, Managementul Contractelor, Salarizare. Toate aceste module sunt furnizate tot de catre Sysgenic Group si se bazeaza pe 13 ani de expertiza in pietele de capital din Europa de Vest si SUA.

Suita “iBS Financials” reprezinta prima platforma on-line comuna BVB+Sibex, Front-office si Back-office integrate cu Contabilitate, Analiza Tehnica intr-o platforma unica accesibila on-line.  iBS Financials cuprinde: tranzactionare on-line pentru ambele burse din Romania, cu optiune de tranzactionare pe piete externe, Back-office comun pentru BVB si Sibex, modul de Analiza Tehnica avansata, modul de Management de Portofoliu, modul de Contabilitate specifica activitatii unui SSIF si modul de Management al contractelor cu clientii unui SSIF.

Sursa: Sysgenic Group