Planificare, control şi eficienţă cu SocrateOpen Producţie

Pentru companiile care activează în domeniul producţiei, controlul operaţiilor de producţie reprezintă cheia pentru creşterea eficienţei şi reducerea costurilor. De asemenea, ţinerea sub control a costurilor este esenţială.

Adresată producţiei discrete, dar nu numai, soluţia SocrateOpen Producţie dezvoltată de BITSoftware este o soluţie completă de planificare şi control care simplifică şi automatizează procesele de producţie. Modulul include un motor robust MRP, Controlul Producţiei, Gestiunea Stocurilor şi Raportare.

SocrateOpen Producţie foloseşte previziuni, comenzi clienţi şi nivele de stoc pentru a crea o planificare a resurselor necesare şi pentru a genera automat comenzi furnizori şi comenzi de lucru. Replanificarea este dinamică şi se poate face automat sau manual, astfel încât resursele să fie disponibile pentru producţie în cantităţile cerute şi la timpul potrivit.

În plus, soluţia generează automat, pe baza planificărilor din MRP, comenzile de lucru, precum şi fluxul şi operaţiile necesare pentru a produce un articol, subansamblu sau produs finit. De asemenea, costurile cu materii prime, materiale, manoperă, echipamente şi alte costuri fixe sunt calculate şi monitorizate în detaliu în SocrateOpen Producţie, iar rapoartele de producţie, operative şi de control furnizează date pentru analize şi rapoarte care să satisfacă cerinţele organizaţiei.

Pentru mai multe informaţii despre SocrateOpen Producţie şi despre alte produse dezvoltate şi furnizate de BITSoftware vă rugăm vizitaţi site-ul nostru la adresa http://www.bitsoftware.eu.

Despre SocrateOpen

SocrateOpen este o soluție ERP/CRM open source, modernă, adaptabilă, de clasă mondială, care poate fi utilizată pe serverul propriu sau în Amazon Cloud la o fracțiune din costul unui sistem ERP tradițional. Adresată inițial companiilor de servicii, soluția SocrateOpen este utilizată astăzi cu succes și de companii din producție și distribuție de bunuri de larg consum, import și distribuție de aparatură medicală, import și distribuție de echipamente electronice, producție agricolă, construcții, telecomunicații, producție discretă.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii româneşti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România. BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Sursa: BITSoftware