Performanţe deosebite în AV-Test.org pentru BitDefender Internet Security 2011

BitDefender anunţă că produsul Internet Security 2011 a înregistrat cele mai mari punctaje pentru funcţiile de detecţie şi dezinfecţie împotriva malware, pe parcursul celor trei luni de testări organizate de AV-Test.org.

Testele independente AV-Test.org au evaluat produsele BitDefender împreună cu alte 18 soluţii de securitate, din perspectiva nivelului de protecţie asigurat, a reparării sistemului după o infecţie, precum şi a uşurinţei în utilizare. Testele au luat în calcul: Detecţia statică şi dinamică împotriva infecţiilor cu malware,  prin simularea ameninţărilor de tip „zero-day”; Nivelul de dezinfecţie şi eliminare a elementelor rootkit ascunse, din sistem; Încetinirea sistemului cauzată de instrumentele de dezinfecţie şi numărul de raportări fals-pozitive;

Performanţa produselor antivirus BitDefender reflectă ceea ce utilizatorii BitDefender ştiu deja – faptul că avem cele mai eficiente instrumente de dezinfecţie”, a declarat Viorel Canja, Head of AntiMalware Labs la BitDefender România. „Criteriile de evaluare ale testelor AV-Test.org sunt printre cele mai riguroase şi de aceea sunt cu atât mai valoroase rezultatele obţinute în cadrul acestor testări”.
                      
Eficienţa funcţiei de detecţie a BitDefender nu poate fi contestată. Rata de detecţie a depăşit nivelul de 99%  – în comparaţie cu media industriei de 96% – şi motorul de scanare al BitDefender a generat numai un singur rezultat fals-pozitiv de-a lungul celor trei luni de testări, în timp ce alte soluţii au returnat cel puţin trei alarme false”, a declarat Andreas Marx, CEO al AV-Test.org.  „Aceste rezultate au fost atinse fără a se fi încetinit sistemul, ca în cazul altor produse. De fapt, BitDefender a folosit numai jumătate din resurse în comparaţie cu media produselor supuse testării”.
                           

Sursa: BitDefender preluat de Agora

Etichete: