Pentalog România anunță extinderea unuia dintre cele mai de amploare proiecte Java

Pentalog, lider european în servicii informatice și consultanță în IT, anunță expansiunea unuia dintre cele mai de amploare proiecte ale sale în primul trimestru al anului 2013.

“Proiectele noastre acoperă o gamă variată de tehnologii, de la Java/JEE, PHP sau Oracle până la tehnologii .NET. Acest proiect, în particular, este unul de amploare, clientul fiind lider european în servicii de turism online. Proiectul folosește tehnologii Java / JEE și presupune dezvoltarea unui ecosistem de site-uri care adună lunar peste 70 de milioane de vizualizări și peste 7 milioane de vizitatori unici”, declară Mihai Bejenariu, Director Agenție Pentalog Brașov.

Dacă privim anul 2012 în ansamblu, vorbim în cadrul Pentalog despre o creștere clară față de anul precedent, pe toate planurile. Acest trend se continua și în 2013, când anticipăm că vom extinde echipa din Brașov cu 28 programatori Java sau .NET.  Astfel, în acest prim trimestru al anului 2013, vom crește echipa de proiect din Brașov cu 7 specialiști Java / JEE, cu diverse niveluri de experiență.

“Activând în principal pe o piață de outsourcing, în Pentalog structura unei echipe este creată pentru a se plia cât mai bine particularităților fiecărui proiect în parte. Șeful de proiect este responsabil de calitatea produselor și serviciilor livrate către client și de respectarea termenelor de livrare și a bugetelor definite, în timp ce team-leaderii au rol de coach din punct de vedere tehnic pentru toate persoanele din echipă, fiind totodată cei care asigură review-ul de cod și cei care monitorizează indicatorii tehnici ai proiectului. Un director de proiect este responsabil de respectarea angajamentelor contractuale vizavi de client și de aplicarea sistemului de asigurare al calității pe proiect. Un director de proiect poate interveni pe mai multe proiecte în același timp, iar rolul său este acela de a identifica bune practici și de a le implementa pe mai multe proiecte”, adaugă Mihai Bejenariu.

Cultura organizaționalp a companiei Pentalog este bazată pe simplitate și transparență. Oamenii din companie sunt talentați și pasionați de tehnologie, iar performanța este apreciată și răsplătită. Apreciem foarte mult inovația și talentul, iar calitatea oamenilor din companie stă la baza capacității Pentalog de a crește și de a aduce continuu îmbunătățiri la toate nivelurile.

În spatele unei companii puternice se află oameni care sunt uniți printr-o legătură puternică. La Pentalog, această legătura dintre oameni este încurajată și suntem mândri să aducem mereu la un alt nivel spiritul de colaborare care există aici.

Sursa: ComputerWorld

Etichete: