Pentalog înregistrează minim 25% creştere în T4 | Pentalog has had a growth of at least 25% in Q4

[lang_ro]Potrivit previziunilor realizate de compania Pentalog, trimestrul patru al anului 2009 a reprezentat o încetinire a ritmului de creştere, dar accelerarea numărului de noi contracte semnate în octombrie a avut efecte imediate asupra cifrei de afaceri a companiei. Precedentele previziuni de creştere ale Pentalog privind ultimul trimestru se situau între 10 şi 15 procente.

„În ultimele două săptămâni ale lunii octombrie, Pentalog a înregistrat comenzi în valoare de 4M€, dintre care aproximativ un sfert sunt afaceri noi şi 75% reprezintă extinderea şi reînnoirea contractelor existente. În Franţa, noile contracte semnate sunt cu companiile Anevia, în domeniul Video On Demand şi Look Voyages, din industria turismului. De asemenea, avem în curs de derulare un proiect test pentru o prestigioasă companie elveţiană”, spune Monica Jiman, COO – Vice-President Business Development, Grup Pentalog.

În România, comenzile People Centric (partener apropiat al Grupului Pentalog, cu sediul la Bucureşti) s-au intensificat, în timp ce societatea Arcforce, din domeniul resurselor umane – leasing de personal, a ales Pentalog-ul pentru a găzdui întreaga infrastructura.

„În ceea ce priveşte reînnoirile şi extinderea contractelor existente, acestea vizează Altadis Imperial Tobacco, în Franţa, care ar trebui să devină al doilea client al grupului în acest an. LHS Ericsson în Germania îşi confirmă încrederea în Pentalog, reînnoind şi extinzând colaborarea, solicitând pentru viitor participarea a aproximativ 20 de colaboratori Pentalog. NordNet (grup Orange), client cu care s-a început colaborarea la începutul T3 2009, confirmă şi îşi extinde parteneriatul demarat cu Pentalog. Nicio inadvertenţă sau reducere de buget nu au fost înregistrate pe parcursul acestui trimestru. Rata de creştere trimestrială definitivă, precum şi cumulul înregistrat în 2009, care se aşteaptă a fi la nivelul de 50%, vor fi cunoscute la sfârşitul lunii ianuarie 2010”, mai spune Monica Jiman.

„De aici înainte, bazele sunt puse pentru începutul lui 2010, care este şi el în progresie. După o reflecţie atentă în care am estimat o stagnare a creşterilor din trimestrele T1 şi T2 2010, este foarte posibil ca acestea să aibă variaţii pozitive, estimate la două cifre. Agenţia din Vietnam, cu peste 40 de colaboratori, realizează deja 4% din producţia grupului, adică 16,6% din creşterea înregistrată în T4”, concluzionează aceasta.

Sursa: Pentalog[/lang_ro]

[lang_en]The content of this page is available only in Romanian.[/lang_en]