Pentalabbs şi Pentalog oferă 20.000 de euro, sub forma unui program de accelerare complet

România este valoroasă prin prisma numărului de tineri antreprenori şi a ideilor lor. Însă numărul incubatoarelor de afaceri care pun la dispoziţie resurse efective este mult prea mic. Pentalabbs, primul incubator privat de afaceri din Franţa şi ţările emergente, organizează un concurs de idei pentru antreprenorii români. Cred că proiectele propuse vor fi cu adevărat interesante şi premiul va merge la cel mai bun antreprenor cu cea mai bună idee. Nu căutăm doar o idee excelentă ci şi un antreprenor sau un grup de antreprenori cu iniţiativă, care să o poate susţine.

Anul acesta, Pentalabbs revine cu și mai mult entuziasm, determinare, și relansează provocarea pe o piață mai matură ca urmare a implicării organizațiilor pentru startup-uri. Oferă 20.000 de euro, sub forma unui program de accelerare complet, antreprenorului care ne va convinge că are o idee deosebită sau un startup inovator, ce merită atenția Pentalabbs.

Ai o idee de afaceri în care crezi? Faci parte dintr-un start-up sau grup de antreprenori cu idei îndrăzneţe? Pentalabbs & Pentalog oferă 20.000 de euro unui antreprenor care propune un proiect inovator în domeniul web şi/sau mobile. Proiectele acceptate trebuie să vină din sfera afacerilor online.

Câștigătorul va fi desemnat în bază următoarelor criterii:

  • Inovaţia produsului sau a serviciului propus
  • Potenţialul afacerii
  • Modelul de business
  • Fiabilitatea şi claritatea prezentării

Povesteşte-le despre proiectul tău aici. Completează formularul până pe 30 Septembrie 2013 şi arată de ce ar merita 20.000 de euro în cadrul unui program de incubare complet.
Ce înseamnă un program de incubare complet?
Finanţare, expertiză, strategie, dezvoltarea unei soluţii, marketing virtual şi acces la reţele internaţionale, toate susţinute prin implicarea zilnică a echipei Pentalabbs.

Echipa Pentalabbs va analiza toate propunerile şi va desemna 3 proiecte finaliste. Reprezentanţii acestora vor avea oportunitatea să îşi prezinte proiectele în detaliu într-un interviu online sau faţă în faţă, în funcţie de situaţie. Pe baza interviurilor, o singură idee de afaceri va fi selectată pentru dezvoltare.

Vă încurajăm să demonstraţi că românii pot fi mai mult decât “inovatori modeşti“.