Partenerii Oracle susţin programul OPN Specialized în ţările EMEA

De la lansarea în decembrie 2009 a programului Oracle PartnerNetwork Specialized, mai mult de 400 de parteneri din ţările EMEA au obţinut specializări pentru a-şi diferenţia ofertele. Programul de specializare este activ şi în România.

Programul este compus la momentul actual din peste 50 de specializări, reprezentând portofoliul de produse Oracle: baze de date, middleware, aplicaţii, soluţii specifice pentru diferite industrii şi de acum şi servere şi soluţii de stocare. Ca rezultat, partenerii au astfel resursele şi susţinerea necesare „de la aplicaţie la disc”, pentru a se diferenţia şi a fi apreciaţi pentru investiţiile făcute astfel încât clienţii să-i poată alege ca ofertantul preferat de soluţii Oracle.
                                 
Bazându-se pe cele patru niveluri anterioare ale programului Oracle OPN – Remarketer, Silver, Gold şi Platinum, care recompensează partenerii pentru expertiza pe care o deţin, precum şi pentru serviciile cu valoare adăugată din domeniile dezvoltării, al implementării şi al oferirii de tehnologii Oracle, programul Oracle PartnerNetwork a adăugat un nivel nou, Diamond, precum şi opţiunea de specializare Advanced, care recunoaşte partenerii pentru expertiza cuprinzătoare şi profundă şi valoarea oferită clienţilor.
                                     
Parteneri Oracle de calibru se află într-un stadiu foarte avansat de specializare, pe o paletă largă de specializări atât pe zona de tehnologie, cât şi pe zona de aplicaţii, iar cele mai elocvente exemple ar fi companiile Omnilogic şi Software Development Consulting. De asemenea, sunt de menţionat la categoria premianţi Trend Import Export pe specializarea de Exadata, Multi Data Soft pentru a doua specializare de EBS, şi anume pe Supply Chain Management, precum şi RomSoft în faza finală pentru încă cel puţin trei specializări. O serie de alţi parteneri importanţi în ecosistemul Oracle se află în diverse stadii de specializare şi suntem convinşi că îşi vor atinge acest obiectiv în scurt timp: Siveco, Novensys, TotalSoft, S&T România, Ingenio, Vector, Teamnet, NetBrinel”, a declarat Florin Drăgănescu, Director Alliances&Channels Oracle România.
                                     
Sursa: Oracle preluat de Agora
Etichete: