Parteneriate pentru soluții informatice complete

misoft systems și Transart colaborează pentru a oferi clienților soluții informatice complete pentru optimizarea, automatizarea operațională și eficientizarea gestionării proceselor interne.

misoft systems și Transart și-au unit forțele pentru a oferi companiei Transcarpatica o platformă centralizată menită să organizeze și să susțină toate procesele interne. Transcarpatica utilizează încă din anul 2008 sistemul informatic B-ORG (Be-Organized!) de gestiune și management (dezvoltat de Transart), la acesta adăugându-se în 2009 soluția informatică CRMWeb (dezvoltată de misoft systems) pentru gestionarea relațiilor cu clienții.

Datorită dorinței de a avea o platformă de e-Commerce care să susțină ofertarea și vânzarea produselor sale, Transcarpatica a apelat la ajutorul misoft systems și Transart pentru a găsi soluția cea mai potrivită pentru atingerea obiectivelor sale de afaceri. In urma analizei nevoilor și a cerințelor clientului, cei doi furnizori de soluții informatice au propus ca și un prim pas integrarea dintre B-ORG și CRMWeb, urmată de dezvoltarea platformei de e-Commerce.
Prin integrarea celor două sisteme informatice și a platformei de e-Commerce, Transcarpatica beneficiază de acoperirea integrală a proceselor interne: marketing și prospectarea pieței, ofertare și comenzi, încasări și plăți, contabilitate și analiza managerială, servicii de post-vânzare și raportare eficientă.  Cererile de ofertă și comenzile sunt procesate într-un mod eficient și organizat, astfel îmbunătățindu-se timpul de răspuns  și calitatea serviciilor oferite către clienți. In același timp, clienții Transcarpatica beneficiază de o platformă modernă pentru comandarea produselor, platformă care le permite să studieze catalogul de produse și să comande produsele de care au nevoie într-un timp mult mai scurt.

In urma integrării cu success dintre B-ORG și CRMWeb, misoft systems și Transart colaborează în continuare pentru a oferi și altor clienți soluții informatice complete pentru automatizarea, eficientizarea și organizarea proceselor și a fluxurilor de business specifice.

Inființată în 2004, misoft systems este recunoscută de către clienții și partenerii săi pentru profesionalism, expertiză în afaceri și capacitatea de a transforma tehnologii în soluții informatice cu valoare adaugată. Provocarea noastră este să răspundem nevoilor cele mai variate ale clienților în domeniul aplicațiilor informatice dedicate mediului de afaceri.

Sursa: Transart