Oracle prezintă serverele Netra SPARC T4 pentru generaţia viitoare de reţele de comunicaţii

Noi servere destinate operatorilor de reţea oferă recorduri de performanţă, scalabilitate şi  eficienţă crescute pentru infrastructuri de reţele 4G şi implementări în cloud

 • Oracle a anunţat astăzi noile servereNetraSPARCT-Series bazate pe procesorul SPARC T4, primul procesor conceput pentru a satisface cerinţele aplicaţiilor tipice pentru infrastructura unei reţele de comunicaţii.
 • Noile servere Netra T-Series de la Oracle, cu OracleSolaris 11, primul cloud OS, sunt ideale pentru generaţia viitoare de telecomunicaţii, oferind performanţa, scalabilitatea şi eficienţa necesare pentru infrastructuri de reţele 4G şi implementări în cloud. Aceste sisteme sunt concepute pentru companiile de comunicaţii care doresc creşterea capacităţii, îmbunătăţirea securităţii şi implementarea rapidă de servicii deosebite cu eficienţă maximă.
 • Serverele Netra T-Series de la Oracle oferă performanţă pe un singur thread îmbunătăţită de până la 5 ori faţă de generaţia anterioară, având totodată aceleaşi posibilităţi masive de procesare a datelor în aplicaţii pe mai multe thread-uri.
 • În Oracle Communications ASAP, platforma folosită de cei mai mari furnizori de telecomunicaţii din lume pentru a activa o varietate de servicii, noul server Netra SPARC T4-2 a oferit o îmbunătăţire a performanţei de aproape 2 ori faţă de sistemele din generaţia anterioară, fiecare procesor SPARC T4 oferind o performanţă îmbunătăţită de mai mult de 7 ori faţă de procesorul Intel Itanium 1.7 GHz dintr-un server HP.
 • De asemenea, noul server Netra SPARC T4-2 a stabilit un record mondial în benchmarkul SPECjvm2008, evidenţiind posibilitatea de a oferi cantităţi masive de date procesate în aplicaţii Java reale, pe mai multe thread-uri (1). Acest rezultat record mondial demonstrează că platformele Netra SPARC T-Series sunt bine adaptate atât pentru rularea de activităţi computaţionale de tip comercial, cât şi a celor tipice din industria telecomunicaţiilor.
 • Oracle va găzdui un webcast pe 24 ianuarie la 9 am (Pacific Time) pentru a oferi o privire în profunzime asupra noilor servere Netra SPARC T-Series. Înregistraţi-văaici.

Serverele Netra SPARC T4 de la Oracle reduc timpii de dezvoltare a serviciilor şi micşorează costurile

 • Serverele Netra SPARC T4 de la Oracle scurtează timpii de dezvoltare a serviciilor şi de implementare prin integrarea unei funcţionalităţi extinse, inclusiv accelerare criptografică pe cip, OracleVMServerforSPARC şi OracleEnterpriseManagerOpsCenter, fără costuri suplimentare din perspectiva asistenţei oferite pentru sistem.
 • Oracle Solaris 11 este special conceput pentru a oferi posibilităţi de gestiune a ciclului de viaţă de nivel cloud, medii de boot fără erori, retrogresiune sigură a stării sistemului, upgrade-uri de 4 ori mai rapide şi reporniri ale sistemului de 2,5 ori mai rapide.
 • În plus, noua soluţie integrată de virtualizare a reţelei le permite clienţilor să creeze medii securizate de execuţie cu performanţă ridicată şi costuri reduse, în cadrul unei singure instanţe de SO, pentru flexibilitate extremă, control al lăţimii de bandă şi monitorizare permanentă. Oracle Solaris 11 Zones sunt de asemenea de 15 ori mai eficiente decât VMware.
 • Noile servere Netra de la Oracle suportă de asemenea dispozitiveledestocareSunStorage 2500-M2 de la Oracle, care sunt certificate NEBS Level 3 pentru data centere ale reţelelor de comunicaţii.
 • Oracle oferă cea mai largă gamă de servere şi dispozitive de stocare certificate NEBS şi unica gamăcompletădesoluţiicareacoperăpeisajulindustrieicomunicaţiilor.
SURSA: Oracle
Etichete: