Oracle Partner HUB s-a lansat in Romania

Oracle, impreuna cu Omnilogic, in calitate de Value Added Distributor si membru Platinum in reteaua de parteneri Oracle PartnerNetwork (OPN), au inaugurat recent Oracle Partner HUB in Romania, o initiativa care pune la dispozitia partenerilor o echipa dedicata de specialisti si cele mai noi tehnologii capabile sa sustina procesul de inovare continuă şi de extindere a portofoliul de soluţii Oracle oferite pe piaţa regiunii SEE (Southern and Eastern Europe).
Deschis in campusul Omnilogic din Bucuresti, Oracle Partner HUB va oferi distribuitorului cu valoare adaugata (VAD) Omnilogic si partenerilor sai de servicii oportunitati de crestere si dezvoltare rapida a business-ului lor. Migrarea solutiilor de pe alte platforme pe platforma Oracle, demonstraţii tehnologice, seminarii periodice, training-uri şi workshop-uri tehnice sunt doar câteva exemple de servicii care vor fi oferite la sediul Oracle Partner HUB.

 

Oracle a dezvoltat de-a lungul anilor o retea diversificata de parteneri si a lansat diverse programe pentru a sustine cresterea lor. In Romania, colaborarea cu organizatiile partenere este unul dintre cele mai important piloni de dezvoltare locala si baza de lansare a noului Oracle Partner HUB.

Investitia comuna in Oracle Partner HUB este menită să sprijine dezvoltarea continuă a ecosistemului de parteneri prin:

Oracle Partner Studio (spatiu pentru demonstatii, intalniri si evenimente de marketing)

Oracle Partner Academy (cursuri de instruire specializata in solutii Oracle, sisteme hardware si cele de tip “engineered systems”)

Oracle ISV Migration Center (care sprijina tehnic partenerii in procesul de migrare a solutiilor existente catre aplicatiile Oracle) si

Demo Centre bazat soluţiile  „Engineered Systems” de tip Exa (Exadata Database Machine,  Oracle Database Appliance).

Oracle Partner HUB ofera o experienta live a solutiilor Oracle.

Oracle Partner HUB-ul din Romania reprezinta cel mai mare Partner Hub din cele 4 existente in Europa, celelalte fiind localizate in Moscova, Praga, Istanbul si Cracovia. Avand o suprafata de 250 mp, HUB-ul va oferi distribuitorului cu valoare adaugata (VAD) Omnilogic si partenerilor sai de servicii oportunitati de crestere si dezvoltare rapida a business-ului lor.

Oracle Partner HUB este structura  care va ajuta partenerii Oracle sa demonstreze beneficiile utilizarii platformelor Oracle, un loc in care partenerii pot  testa sistemele Oracle intr-un mediu real, pot accesa direct expertii Oracle, pot dobandi mai multe cunostinte despre produsele si solutiile Oracle, se pot instrui si specializa astfel incat sa poata oferi asistenta in proiectele de migrare.

Oracle Partner Academy offers cursuri de instruire specializata in solutii Oracle exclusiv pentru Parteneri. Absolvirea acestor cursuri permite partenerilor sa atinga statutul de OPN Specialized pentru a-si valida expertiza in piata locala, a creste vizibilitatea companiei si pentru a se diferentia de alte oferte similar existente.

Programul acopera intreaga paleta de produse si aplicatii Oracle si raspunde intrutotul dorintelor partenerilor nostri. De exemplu, oferă acces la expertiza tehnică şi de vânzare a Oracle la un preţ redus astfel încât Partenerii câştigă cunoştinţe valoroase despre produse şi despre industrie.

Oracle ISV Migration Center sprijina practic şi tehnic partenerii ISV in procesul de  migrare sau upgrade a solutiilor existente catre Platforma Oracle. Partenerilor acces GRATUIT la suport tehnic pentru proiectele de migrare de pe alte platforme şi pentru upgrade-ul soluţiilor la cele mai recente tehnologii Oracle. Partenerii ISV care for beneficia de serviciile centrului de migrare vor avea acces la resurse necesare testarii si echilibrarii aplicatiilor la cele mai noi solutii Oracle pentru a castiga statutul Oracle Exastack Ready.

Oracle Partner Studio oferă partenerilor un spaţiu dedicat unde pot organiza prezentarea de soluţii in fata clientilor, pot avea întalniri cu alţi profesionişti şi pot organiza evenimente de networking.Pentru a fi permanent la curent cu noutatile introduse pe piata de catre Oracle si cu programul cursurilor programate sa se desfasoare in Partner Academy, vizitati-ne la www.omnilogic.ro/ro/oracle-partner-hub.

 

SURSA: ORACLE/Omnilogic