Oracle oferă noi specializări pentru tehnologii Sun şi Oracle

Oracle oferă în cadrul Oracle Partner Network noi specializări şi resurse de training pentru tehnologii Sun şi Oracle. Noua ofertă extinde capacitatea partenerilor de a face profit cu ajutorul specializărilor Oracle şi al integrării conceptului Applications-to-Disk.
 
Îndeplinindu-şi promisiunea de a integra rapid comunitatea partenerilor Sun şi de a le oferi în continuare oportunităţi de creştere şi profit cu Oracle, astăzi, serviciul Oracle PartnerNetwork (OPN) şi-a extins resursele pentru dezvoltarea partenerilor, incluzând noi resurse de training şi specializări pentru tehnologii de bază Sun şi Oracle.
 
De la gestiunea aplicaţiilor până la gestiunea hardware-ului, oferta extinsă pune la dispoziţia partenerilor instrumentele, resursele şi suportul necesar pentru a se diferenţia atât ei, cât şi oferta lor, pentru a le fi recunoscută expertiza şi a deveni ofertanţi preferaţi de soluţii pentru clienţi Oracle.
 
Noile resurse Sun destinate dezvoltării partenerilor includ Oracle Sun Knowledge Zones îmbunătăţite şi specializări în domeniul serverelor şi al stocării, pentru tehnologii critice Sun, cum ar fi Oracle Solaris şi servere şi sisteme de stocare Sun. Aceste „arii de cunoştinţe” oferă, de asemenea, noi module de training şi fişe tehnice care demonstrează modalitatea de migrare de la Sun la OPN Specialized.
 
Pentru a susţine adoptarea pe scară largă a specializărilor, Oracle a anunţat disponibilitatea unei serii continue de webcast-uri pentru parteneri. Acestea oferă partenerilor informaţii personalizate, bazate pe nevoile programului şi specializării lor.
 
În plus, Oracle a dezvăluit noua ofertă în domeniul specializărilor software pentru soluţiile Database, Middleware şi Applications.
 
Într-un număr limitat de ţări, Oracle PartnerNetwork oferă posibilitatea revânzării produselor Sun. În lunile următoare, această facilitate va fi disponibilă în lumea întreagă. Partenerii vor trebui să îndeplinească atât criteriile de competenţă, cât şi cele ale contractului de revânzare specificate în ariile de cunoştinţe respective. Partenerii Sun existenţi pot continua operaţiunile de revânzare în condiţiile acordurilor cu Sun în vigoare până în momentul în care vor migra către Oracle PartnerNetwork.
 
De asemenea, partenerii au posibilitatea să se specializeze şi să facă profit din conceptul Applications-to-Disk. Până la momentul actual, mai mult de 23 000 de parteneri au trecut testele OPN Specialists. Aceste teste demonstrează criteriile de competenţă ale partenerilor, necesare pentru diferite specializări Oracle PartnerNetwork.

Sursa: Oracle Romania

Etichete: