Oracle oferă noi soluţii de tip Business Accelerators pentru aplicaţiile Oracle Business Intelligence

Pentru a oferi directorilor financiari şi factorilor de decizie din companiile medii acces rapid la informaţii critice şi o durată mai scurtă de generare a beneficiilor, Oracle a dezvoltat noile soluţii de tip Oracle Business Accelerators pentru aplicaţiile Oracle Business Intelligence, atât pentru Oracle E-Business Suite, cât şi pentru Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne.
Disponibile prin intermediul Oracle PartnerNetwork (OPN) şi, în unele zone, prin Oracle Consulting, Oracle Business Accelerators sunt instrumente, template-uri şi instrumente de tip wizard puternice, uşor de folosit, cu implementare rapidă, dezvoltate pentru a obţine o durată mai mică de generare a beneficiilor şi rentabilitate îmbunătăţită a investiţiei (ROI).
Oracle Business Accelerators pentru aplicaţiile Oracle Business Intelligence oferă o abordare structurată şi ghidată pentru implementarea aplicaţiilor Oracle Business Intelligence, prin integrări predefinite şi rapoarte/analize preconstruite, ce permit implementarea rapidă şi cu risc redus.
Oracle Business Accelerators mapează fluxurile de afaceri specifice industriei organizatiei la tablourile de bord de analiză de peste depozitul de date.

Oracle Business Accelerators furnizează rapid următoarele beneficii predefinite:

Sunt disponibili peste 1500 de indicatori de business în 17 tablouri de board interactive din 36 de fluxuri de business principale ale domeniului respectiv. Aceştia includ funcţionalităţi cuprinzătoare din ariile financiar, achiziţii şi cheltuieli, lanţ de aprovizionare, gestiune a comenzilor şi analiza proiectelor.

Utilizatorii Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne pot beneficia acum de peste 700 de indicatori de business în 9 dashboard-uri din 15 fluxuri de business principale acoperind domeniile financiar, lanţ de aprovizionare şi gestiune a comenzilor.

 

SURSA: ORACLE

Etichete: