Oracle lansează noua versiune a soluţiei sale Agile Product Lifecycle Management for Process

Această nouă versiune şi noul său modul de analiză facilitează luarea de decizii strategice şi operaţionale prin faptul că ajută clienţii să transforme datele de tip Ciclul de Viaţă al Produsului (PLM) în informaţii de business cu caracter decizional

Noutăţi

  • Pentru a facilita şi mai mult procesul de luare a deciziilor strategice şi operaţionale şi inovarea prin colaborare, Oracle a anunţat pe 16 Noiembrie 2011 o nouă versiune a OracleAgileProductLifecycleManagement (PLM) forProcess.
  • Agile PLM for Process 6.1 ajută clienţii să convertească informaţii PLM în inform! aţii valoroase cu caracter decizional datorită unui nou modul de analiză a ciclului de viaţă al produselor, unei noi interfeţe cu utilizatorul, unor caracteristici îmbunătăţite de productivitate şi unor mecanisme puternice de extensibilitate.
  • Instrumentele de integrare, biblioteca de servicii web, plug-in-urile pentru interfaţa grafică si procese, precum şi posibilităţile diverse de extensibilitate pentru afacere ajută clienţii să modifice rapid şi sigur soluţia pentru a satisface nevoile de creştere a afacerilor, fără necesitatea unor dezvoltări costisitoare.

O soluţie integrată care gestionează toate aspectele inovaţiei

  • Agile PLM for Process 6.1 permite companiilor să accelereze ciclurile, să crească vizibilitatea şi productivitatea, să scadă costurile şi să reducă riscurile asociate cu inovarea produselor. Îmbunătăţirile din noua versiune includ:

○    Un nou modul de analiză a ciclului de viaţă al produselor: o soluţie PLM completă, care în acelaşi pachet conţine soluţii integrate de gestiune a performanţei, analiză operaţională şi raportare, precum şi tablouri de bord predefinite specifice diferitelor sectoare de activitate, permitând raportări ad-hoc care furnizează utilizatorilor de business informaţiile de care au nevoie pentru a lua decizii informate, b! azate pe fapte.

○    O nouă interfaţă cu utilizatorul şi funcţionalităţi pentru creşterea productivităţii: o interfaţă grafică intuitivă şi modernă, cu funcţionalităţi de utilizare de tip Web 2.0, imagini bazate pe roluri şi navigare „inteligentă”. Noua experienţă de utilizare este optimizată pentru utilizatorii dedicaţi şi simplificată pentru utilizatorii ocazionali pentru a îmbunătăţi procesul de adoptare şi productivitatea, cât şi pentru a reduce introducerea de date cu până la 66%.

○    Mecanisme de extensibilitate sigure şi puternice: noile API-uri, puncte de interacţiune şi funcţii de extensibilitate oferă clienţilor şi partenerilor Oracle o modalitate sigură şi productivă de a extinde valoarea investiţiilor în PLM.

  • Noua versiune face parte din soluţiile AgilePLM de la Oracle, care ajută companiile să accelereze inovarea produselor şi să maximizeze profitabilitatea produselor prin gestiunea informaţiilor, a proceselor şi a deciziilor legate de produse pe durata întregului lor ciclu de viaţă şi de-a lungul reţelei globale a produsului.

Sursa: Oracle

Etichete: