Oracle Day demonstrează puterea hardware-ului şi a software-ului, concepute să lucreze împreună

ROMANIA, Bucuresti – 28 octombrie 2011

În continuarea Oracle OpenWorld 2011, evenimentul de mare succes care s-a desfasurat de la San Francisco in perioada 2-6 Octombrie, Oracle organizează o serie de evenimente locale ca o amplă demonstraţie a inovaţiilor deja aduse in atentia publicului in California.

Evenimentele Oracle Days, desfăşurate sub sloganul „More Expertise. More Innovation. More Insight”, vor fi organizate în 30 de oraşe din zona Europei Centrale şi de Est, a Orientului Mijlociu şi a Africii.

Oracle Day va veni la Bucuresti , JW Marriott Grand Hotel, pe 1 Noiembrie 2011, unde, alaturi de partenerii nostri, va punem la dispozitie o combinatie de sesiuni paralele la nivel executiv, functional si de tehnologie, toate dedicate unui singur scop: de a va arata cum puterea simplitatii va poate transforma IT-ul intr-o forta ce ! conduce inovatia afacerii.

Fiecare eveniment va fi o combinaţie puternică de track-uri funcţionale şi tehnologice şi cu persoane din managementul de cel mai înalt nivel, toate dedicate unui singur scop: să le arate actualilor şi viitorilor clienţi Oracle cum puterea simplităţii poate schimba IT-ul într-o forţă care încurajează inovaţia în afaceri:

○    Cele mai recente poveşti de succes în transformarea afacerilor

○    Cele mai noi evoluţii în soluţiile de cloud computing public şi privat ale companiei Oracle

○    Noi modalităţi de a creşte eficienţa IT-ului şi de a crea valoare în afaceri

○    Cele mai bune practici şi studii de caz despre implementarea unei soluţii complet integrate

○    Tot ce trebuie să ştiţi despre aplicaţiile de business complet integrate şi deschise

Inregistrati-va acum la Oracle Day 2011

Citat relevant

  • „Oracle OpenWorld a fost un eveniment incredibil interesant la care să participi şi să vezi cum compania Oracle lansează o gamă largă de produse inovatoare”, a declarat  Tim Payne, VP of Marketing, Oracle EMEA. „Evenimentul a adus la viaţă puterea hardware-ului şi a software-ului, concepute să lucreze împreună pentru a aduce beneficii de neegalat afacerilor de pretutindeni. Prin intermediul evenimentelor Oracle Day, dorim să aducem acest entuziasm la cât mai mulţi oameni din toată regiunea ECEMEA.”

Resurse relevante

Sursa: Oracle Romania