Oracle achiziţionează Instantis

Compania Oracle îşi extinde portofoliul de produse cu soluţii de management al portofoliului de proiecte IT, dezvoltare de produse noi şi iniţiative de optimizare a proceselor pentru mediul Cloud sau cu găzduire locală.

Oracle a anunţat recent semnarea unui acord de achiziţie al companiei Instantis, furnizor de top de soluţii de management al portofoliului de proiecte pentru mediul cloud sau cu găzduire locală.

Software-ul dezvoltat de Instantis oferă departamentelor IT, echipelor de dezvoltare de aplicaţii şi managerilor de proiect instrumentele necesare pentru administrarea simultană a mai multor iniţiative de business şi optimizarea alinierii, execuţiei şi performanţei financiare.

Prin includerea soluţiilor Instantins în portofoliul Oracle alături de Primavera şi Fusion Applications, companie va promova pe piaţă un set complet de soluţii destinate mediului cloud şi găzduirii locale care acoperă acum și zona de management al portofoliului de proiecte.

Astfel, se vor putea furniza soluţii care să administreze, urmărească şi să analizeze strategiile companiei – de la construcţii și mentenanță, până la producție industrială, IT, dezvoltarea de produse, Lean Six Sigma şi alte iniţiative ale companiei.

Termenii acordului nu au fost dezvăluiţi. Mai multe informaţii cu privire la acordul de achiziţie pot fi găsite la http://www.oracle.com/instantis.
“Organizaţiile au conştientizat faptul că este necesară simplificarea modului de abordare al managementului proiectelor – şi încă vedem că cele mai multe soluţii sunt prea complicat de implementat şi foarte costisitoare”, a declarat Mike Sicilia, senior vice president şi manager general, Oracle Primavera. “Prin soluţiile Instantis, Oracle oferă vizibilitate totală şi controlul iniţiativelor folosind o abordare top-down potrivită proiectelor existente în întreaga organizaţie.”

“Achiziţia companiei Instantis de către Oracle este o dovadă de apreciere a tehnologiei EnterpriseTrack® destinată mediului Cloud, precum şi a valorii pe care aceasta a adus-o clienţilor noştri. Suntem mândri să fim parte din Oracle în combinarea eforturilor pentru dezvoltarea portofoliului de soluţii destinate mediului de afaceri”, a declarat Prasad Raje, CEO, Instantis.

 

SURSA: ORACLE Romania

Etichete: