Oracle achiziţionează ClearTrial

Suita Oracle Health Sciences este îmbogăţită cu aplicaţii cloud pentru gestiunea operaţiunilor de testare clinică şi de analiză statistică.
Oracle a anunţat semnarea unui acord pentru achiziţionarea companiei ClearTrial, furnizor de top de aplicaţii cloud pentru soluţii Clinical Trial Operations (CTO), care fac mai rapide şi mai precise activităţile de planificare, iniţiere şi urmărire a proiectelor clinice şi a performanţelor financiare.
Soluţiile de calculare a costurilor bazate pe activităţi oferite de ClearTrial folosesc  indicatori predefiniţi bazaţi pe o bogată expertiză în domeniu pentru a ajuta companiile de ştiinţe biologice să gestioneze costurile în creştere şi complexitatea tot mai mare asociată cu lansarea pe piaţă a unor noi terapii.

Asocierea integrează funcţionalitatea de top oferită de ClearTrial cu practica studiilor clinice şi funcţiile de analiză oferite de Oracle, creând astfel cea mai cuprinzătoare ofertă de gestiune a testărilor clinice în circuit închis, de la planificare la efectuarea plăţilor.

Companiile biofarmaceutice şi cele dezvoltatoare de dispozitive medicale se pot aştepta la îmbunătăţiri semnificative ale capacităţilor de gestionare a studiilor clinice derulate în zone geografice diferite, cu mai mulţi contractori şi în mai multe faze ale studiilor, ceea ce conduce la o rentabilitate mai bună a investiţiei în cercetare şi dezvoltare.

Termenii acordului nu au fost făcuţi publici. Mai multe informaţii despre acest anunţ pot fi găsite la http://www.oracle.com/cleartrial.

 

SURSA: Oracle

Etichete: