Oracle Academy oferă programe de formare Java pentru mai mult de 110 profesori din toată Europa

Mai mult de 110 membri ai corpului didactic universitar din 6 ţări europene vor lua parte la un nou program avansat de formare a competenţelor în IT, axat pe limbajul de programare Java, ca parte a angajamentului permanent al Oracle Academy de a pregăti studenţii pentru o carieră în secolul 21.
Membrii participanţi din corpul profesoral universitar predau la momentul actual curricula Advanced Computer Science  din programul Oracle Academy, care le oferă studenţilor posibilitatea de a-si dezvolta competenţe de baza,atat tehnice cat  şi de afaceri care sunt cerute într-o economie globală.
Pedagogii participanţi vor avea ocazia de a obţine noi competenţe tehnologice folosind Java, unul dintre limbajele de programare de top pe plan mondial, cu peste 9 milioane de dezvoltatori, astfel încât să dezvolte calitatea programei lor de studii. În plus, participanţii care termină cu succes pregătirea vor avea ocazia să continue certificarea Oracle.
Stagiile de formare vor avea loc începând cu luna mai şi până în luna iunie în Germania, Muntenegru, Polonia, România, Elveţia şi Marea Britanie.
Aceste stagii de formare vor ajuta la promovarea dezvoltării unei forţe de muncă  de inalta calitate in domeniul IT  pentru a satisface necesităţile industriilor locale şi a susţine creşterea Oracle Academy în toată regiunea.
Oracle Academy influenţează mai mult de 1,5 milioane de elevi şi studenţi din 95 de ţări. În regiunea EMEA, Oracle Academy sprijină 2 900 de instituţii educaţionale şi 612 600 de studenţi din 60 de ţări.
Oracle Academy a anunţat recent noua programă Java pentru a stârni şi a aprofunda interesul studenţilor pentru ştiinţa calculatoarelor şi pentru a ajuta studenţii să dezvolte competenţe în domeniu relevante pentru secolul 21.

SURSA: ORACLE

Etichete: