Operatorii de turism beneficiază de un pachet special de servicii e-commerce oferit de GECAD ePayment

Oferta se adresează tuturor hotelierilor şi agenţiilor de turism membre ale Asociaţiei LITORAL-Delta Dunării.

GECAD ePayment şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului LITORAL-Delta Dunării au încheiat un parteneriat care vizează încurajarea operatorilor de turism membri ai Asociaţiei de a implementa plata online cu cardul.

În cadrul acestui parteneriat, GECAD ePayment oferă un pachet special de servicii de comerţ electronic, cu toate instrumentele şi facilităţile necesare hotelierilor interesaţi să ofere clienţilor lor metode de plată multiple şi o experienţă de cumpărare sigură şi, în acelaşi timp, să-şi îmbunătăţească fluxul de lichidităţi.

“Parteneriatul cu Asociaţia LITORAL-Delta Dunării face parte din strategia noastră de a sprijini operatorii de turism din România să accepte plata online cu cardul. Primul pas în această direcţie l-a reprezentat parteneriatul cu ANAT. Acum vrem să oferim oportunitatea de a plăti online şi turiştilor care vin pe cont propriu în Deltă sau pe litoral. Pentru un hotel, variantele diversificate de plată reprezintă un avantaj competitiv, dar şi o modalitate de a răspunde mai bine nevoilor clienţilor”, a declarat Laurenţiu Ghenciu, Director de vânzări şi marketing al GECAD ePayment.

“Suntem interesaţi de soluţii moderne de promovare şi vânzare online, pentru a aduce ofertele noastre de vacanţă mai aproape de potenţialii turişti. De aceea, am dezvoltat un  parteneriat similar cu cel  încheiat de ANAT cu GECAD ePayment, prin care îi încurajăm pe hotelierii români, şi mai ales pe cei care nu au încă o prezenţă online, să îşi diversifice modalităţile de plată pe care le oferă clienţilor, prin soluţii de plată accesibile şi sigure în acelaşi timp. Deşi cele mai mici tarife de vacanţă pot fi obţinute prin agenţiile de turism, orice hotel trebuie să ofere posibilitatea rezervării online pe siteul său, a declarat Corina Martin, Preşedinte al Asociaţiei LITORAL-Delta Dunării.

În primul trimestru din 2010, numărul tranzacţiilor online din turism a crescut cu 270% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Această creştere s-a datorat atât numărului tot mai mare de operatori de turism care au implementat plata online cu cardul, cât şi turiştilor care au început să înţeleagă avantajele acestei modalităţi de plată şi să o utilizeze mai frecvent.

Turismul are un mare potenţial de dezvoltare şi considerăm că putem contribui la extinderea comerţului electronic în acest domeniu prin adaptarea platformei de plăţi online, a pachetelor oferite şi a serviciilor noastre la nevoile specifice ale operatorilor de turism”, a mai adăugat Laurenţiu Ghenciu.

Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment este integrator de soluţii pentru comerţ electronic, lider pe piaţa românească de sisteme de plăţi online. Compania dezvoltă şi deţine în prezent trei soluţii proprietare – ePayment®, Avangate® şi ARMS. ePayment® este dedicat exclusiv pieţei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comercială online; Avangate® şi ARMS se adresează atât pieţei interne cât şi celei internaţionale de distribuţie electronică de software.

ePayment® şi Avangate® sunt mărci înregistrate GECAD ePayment International SRL şi respectiv Avangate B.V.

Mai multe informaţii: www.epayment.ro, www.avangate.com   

Despre Asociaţia Litoral-Delta Dunării

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării reprezintă cel mai puternic parteneriat public-privat din turismul românesc şi cuprinde asociaţiile hoteliere de pe Litoral (Mamaia, Eforie, Costineşti şi Sudul Litoralului), Patronatul ANAT, Camera de Comerţ Constanţa, Consiliile Judeţene Constanţa şi Tulcea, toate primăriile de pe Litoral, TUI România, Aeroportul Constanţa, Administraţia portului Constanţa, şi Fundaţia gastronomică Nejloveanu.

Mai multe informaţii: http://www.asociatia-litoral.ro/index.html

Sursa: GECAD ePayment