Olimpiada inteligenţei artificiale la start

Sâmbăta aceasta demarează probele practice din cadrul AI-MAS Winter Olympics, eveniment dedicat inteligenţei artificiale, organizat de laboratorul de cercetare AI-MAS (Artificial Intelligence and Multi-Agent Systems) şi susţinut de BitDefender.

AI-MAS Winter Olympics este o competiţie în care fiecare echipă participantă elaborează o soluţie de rezolvare a unui joc de strategie, utilizând tehnici de inteligenţă artificială. Toate soluţiile trimise vor participa în această competiţie, iar în urma confruntării finale va fi desemnată o echipă câştigătoare. Olimpiada Inteligenţei Artificiale un eveniment de referinţă pentru entuziaştii inteligenţei artificiale şi reuneşte cei mai bine pregătiţi studenţi de la cele mai prestigioase universităţi din Bucureşti, Braşov, Craiova, Cluj, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Timişoara.

Participanţii care s-au înscris în concurs se vor întrece în cadrul competiţiei finale ce are loc pe 27 februarie. Confruntările între soluţiile inteligente vor fi modelate grafic şi vor putea fi vizualizate atât de concurenţi cât şi de participanţi. Echipa căştigătoare va fi premiată cu 1.000 de EUR.

În cadrul evenimentului, reprezentanţii laboratoarelor BitDefender vor prezenta publicului aplicaţii inovatoare ce includ tehnologii de inteligenţă artificială şi vor demonstra cum acestea ajută consumatorii casnici în viaţa de zi cu zi. Prezentarea BitDefender va avea loc sâmbătă, 27 februarie, la ora 10.45 în cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Politehnica Bucureşti.

Despre BitDefender®
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume. În România, soluţiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distribuţie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro şi Twister.

Sursa: BitDefender

The content of this page is available only in Romanian.

Etichete: