O investiție pentru Creșterea Profitabilității în 2010: SeniorERP

Compact RB, liderul în distribuția de accesorii pentru confecții, decide implementarea SeniorERP. Sistemul specilizat pe distribuție, producție și servicii, va facilita o analiză detaliată, în timp real, a factorilor care influențează profitabilitatea companiei.

Compact RB are trei puncte de lucru, 6000 de articole, 1500 clienți și 11 gestiuni, activând pe două linii majore de business:

  1. importul și distribuția de utilaje, consumabile și piese de schimb pentru industria textilă;
  2. producția și distribuția de etichete

Cu o poziție deja consolidată în piața de accesorii pentru confecții, Compact RB are drept obiectiv pe termen scurt creșterea în top cinci furnizori de etichete pentru supermarketuri și importatori.

SeniorERP gestionează întregul proces operațional și facilitează accesul în timp real la rapoarte relevante asupra vânzărilor, cheltuielilor, scadențelor etc.

Pe fondul reducerii prețurilor pentru a menține valoarea vânzărilor, managementul cheltuielilor a devenit o prioritate pentru Compact RB:

“Personal, cred că noi românii am fost mereu în criză: crește prețul la benzină, la gaze, la energie electrică etc. Este o luptă pe care o purtăm mereu. Eu am decis să cumpăr SeniorERP acum pentru că mi s-a parut un moment în care realmente trebuie să fiu mai atentă la cheltuieli. Toată lumea face asta. SeniorERP  la asta mă ajută în primul rând: să-mi urmăresc cheltuielile mai bine.“ Carmen Raicu, Director Economic Compact RB

SeniorERP înlocuiește în cadrul implementării o aplicație care îngreuna activitatea și care nu funcționa la parametrii promiși de vânzător. La acest aspect s-a adăugat rotația mare a personalului din partea furnizorului.

“O companie care a trecut deja printr-o experiență neplăcută de implementare, este mult mai atentă la servicii, la echipă, la flexibilitatea sistemului. Un manager cu această experiență caută în furnizorul de ERP un partener.  Clienții noștri îmbrățisează schimbarea și înțeleg că un sistem sau un furnizor slab îți generează mai multe cheltuieli decât beneficii.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Ca și beneficii imediate urmărite prin implementarea SeniorERP, reprezentanții Compact RB menționează ca și importanță strategică:

  • Integrarea întregului proces de producție, vânzare, cumpărare și automatizarea lui;
  • O mai bună posibilitate de analiză și control în timp real;
  • Fluidizarea informațiilor între departamente;

Flexibilitatea sistemului, profesionalismul echipei și calitatea sistemului sunt câteva dintre motivele care au stat la baza alegerii SeniorERP dintre mai multe sisteme locale și internaționale:

“SeniorERP este sistemul pe care l-am preferat, în special pentru profesionalismul echipei. Nu este suficient să spui că ești cel mai bun. Trebuie să te și comporți ca atare, iar acest lucru este vizibil la Senior Software.” Carmen Raicu, Director Economic Compact RB.

Compact RB poate echipa o fabrică de confecții cu toate utilajele necesare și îi poate furniza accesoriile și piesele de schimb necesare. În prezent, compania produce și comercializează și articole din gama etichetelor autoadezive pe rolă sau preimprimate, imprimante pentru astfel de etichete, riboane etc.

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-preț pentru managementul integrat al proceselor de distribuție, producție, servicii.
Datorită tehnologiei de ultimă generație integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licențiere flexibilă: SeniorERP Express (licențe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrați pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software
Inființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sistemele informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață, SeniorERP și SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner și deține certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerințele Microsoft Windows  Server, Web Services și .NET Framework.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calității. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calității a avut ca scop principal definirea unor procese și obiective măsurabile și garantarea replicării calității la standarde înalte în orice activitate desfășurată pentru clienții companiei.

Printre clienții Senior Software se numără:
UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Sursa: Senior Software