Noua versiune de SeniorVisualBI – mai rapid, mai puternic, mai intuitiv

Tableau Software , liderul mondial în vizualizarea datelor pentru decizii proactive lansează o nouă versiune, adaptată celor mai complexe cerințe de analiză. SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau, vine astfel cu peste 60 de noi funcționalități: analize consolidate din mai multe surse de date, acces la milioane de înregistrări în timp real cu un singur click, elaborarea de scenarii de business, grafice și hărți în mișcare etc.

Lansat în luna mai 2010, SeniorVisualBI a fost implementat deja la 20 dintre companiile care au implementat SeniorERP.

 ”Pentru mine ca manager, un sistem BI integrat cu ERP-ul reprezintă chintesenţa business-ului, respectiv locul de unde obţii informaţii de sinteză care te ajută să iei măsurile şi direcţiile corecte în dezvoltarea business-ului, prin urmare este de mare importanţă. Eu dintotdeauna am făcut BI în companie, însă cu mijloace incomparabile, cu  o suită de programatori, dar cu limitele lor vizavi de programare, viteză, acurateţe, corectitudine etc. Prin urmare, saltul este masiv.” Interviu cu dl. Horaţiu Vonica, Director Rocast

Noua versiune SeniorVisualBI vine cu o serie de funcționalități inovative pentru piața din România, utilizatorii beneficiind de :

  1. Viteza de analiză. Timpul inițial de încărcare al datelor este redus la minim, utilizatorii având acces instant la milioane de înregistrări și analize cu un click. Astfel, managerii își pot canaliza energia pentru strategii și decizii.
  2. Vizibilitate 360 grade. Consolidarea datelor din diferite departamente: vânzări, depozit, aprovizionare, financiar într-un singur tablou și combinarea mai multor tipuri de grafice într-o singură analiză multidimensională permit o analiză mult mai bună a datelor, din mai multe perspective. De exemplu, în câteva minute poate fi configurată o analiză a performanței portofoliului de produse pornind de la informații din departamente diferite: date despre comenzi, performanța pe diferite canale de vânzare, preț de producător / import, termen de plată materie primă / produs versus termen de încasare, viteza de rotație a stocului.
  3. Decizii proactive. Configurarea de scenarii de business permite managerilor să evalueze impactul deciziilor luate asupra anumitor indicatori sau departamente din cadrul companiei.
  4. Înțelegerea trendurilor. Noile grafice și hărți în mișcare permit vizualizarea evoluției în timp și spațiu a indicatorilor cheie, permițând managerilor să construiască previziuni realiste.
  5. Evaluare. Analiza comparativă și statistică a datelor cu ajutorul medianelor din SeniorVisualBI oferă managerilor indicații detaliate privind performanța anumitor indicatori; spre exemplu, poate fi analizată performanța vânzătorilor din județul Bacău prin raportare la vânzările medii din regiunea Moldova.

SeniorVisualBI ofera o abordare nouă pe piața din România. Sistemul este licentiat la nivel de companie, nu la nivel de utilizator. Acest lucru ofera posibilitatea companiilor sa-si transforme angajatii in factori de decizie, eficientizandu-si astfel activitatea.

SeniorVisualBI este extrem de simplu de folosit de către orice utilizator, customizările ulterioare fiind ușor de realizat, fără costuri ulterioare.

„Intuiția, aparent cel mai ieftin instrument de management de pe piața locală, se poate dovedi costisitoare. Într-un mediu cu schimbări rapide de direcție, va deveni tot mai scumpă. SeniorVisualBI constituie un instrument real de diagnostic și intervenție pentru management, care oferă control instant la analize complexe, viteză de reacție, flexibilitate față de parteneri și va fi, nu în ultimul rând, la costuri rezonabile.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Pentru detalii despre SeniorVisualBI şi companiile care au implementat SeniorVisualBI, vizitaţi  www.seniorERP.ro

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-preţ pentru managementul integrat al proceselor de distribuţie, producţie, servicii, retail.  Datorită tehnologiei de ultimă generaţie integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licenţiere flexibilă: SeniorERP Express (licenţe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise.

Pentru mai multe detalii intraţi pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software

Înfiinţat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucători pe piaţa sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă şi implementează sisteme informatice de ultimă generaţie, specializate pe verticale de piaţă, SeniorERP şi SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner şi deţine certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerinţele Microsoft Windows  Server, Web Services şi .NET Framework.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calităţii a avut ca scop principal definirea unor procese şi obiective măsurabile şi garantarea replicării calităţii la standarde înalte în orice activitate desfăşurată pentru clienţii companiei.

Printre clienţii Senior Software se numără:

UPS România, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez România, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Sursa: Senior Software