misoft systems și-a lansat noul brand pentru Mediacore CRM la GITEX: Evolve

misoft systems – o companie romanească specializată în dezvoltarea de soluții software și consultanță – a făcut publică lansarea aplicației sale de CRM sub noul brand Evolve (www.evolve-bs.net) în cadrul GITEX TECHNOLOGY WEEK, unul dintre cele mai mari evenimente IT din lume.

Anunțul vine la câteva luni după prezentarea unei noi versiuni a aplicației de business management și marketing, cu o componentă actualizată de BI (Business Intelligence). In plus, misoft systems a rebranduit și a relansat pachetul de soluții în afaceri sub un nou nume, ce va oferi cu siguranță un avantaj competitiv partenerilor săi. Paul Hrimiuc, consultant soluții business la misoft systems, a declarat că brandul creat a fost proiectat să fie unul semnificativ și de înaltă calitate, astfel încât experiența utilizatorilor să fie îmbunătățită. Acest demers are ca obiectiv stabilirea unui stil și personalități clare, distincte pentru software-ul nostru pe piața soluțiilor de business și CRM.

Procesul de rebranding a fost realizat în mare măsură ca răspuns la cererea clienților. Compania noastră este cunoscută ca furnizor și dezvoltator pentru soluții CRM (Customer Relationship Management), dar aceasta este doar o mică parte din ceea ce avem de oferit clienților noștri în acest moment. Prin urmare, am vrut să transmitem acest mesaj pe piață și totodată sa punem în lumină elementele care privesc aspectele operaționale și de raportare prin Business Intelligence ale aplicației. Cu toate acestea, componentele cheie precum fidelizarea clienților, inițierea campaniilor de marketing și monitorizarea vânzărilor continuă să fie punctul focal al platformei noastre software, a adăugat Paul Hrimiuc.

misoft systems lucrează în prezent cu partenerii și clienții săi pentru a-i familiariza cu viziunea și personalitatea brandului. Din acest motiv, o nouă pagină web a fost creată pentru a reflecta noua initiațivă de branding. Pe termen mediu, brandul Evolve este estimat că va aduce beneficii tuturor celor ce intră în contact cu aplicația noastră. Și noi, precum alte companii suntem interesați să progresăm și să ne dezvoltăm. Cum misiunea noastră este de a pune la dispoziție soluții robuste și fiabile de afaceri, am ales un nume care va arăta că împărtășim și prețuim aceleași idealuri și convingeri ca și clienții noștri, a menționat Iulian Iuga, director misoft systems.

Evolve este o soluție software care se adreseaza companiilor active în domeniul serviciilor, vânzărilor și producției, iar implementarea pe module permite o perfectă adaptare pentru orice moment al evoluției organizației, fie că este vorba de un start-up sau o companie de mari dimensiuni.
Mai multe detalii găsiți la adresa: www.evolve-bs.net

Despre misoft systems
misoft systems, companie românească cu sediul în Cluj-Napoca, oferă servicii complete de consultanță și dezvoltare de aplicații software atât pentru piața internă cât și cea internațională.

Sursa: comunicatedepresa.ro