Mind Treat Studios premiat la International Creativity Awards 2015

Studioul românesc de dezvoltare creativă și digitală Mind Treat Studios a adunat un total de 54 de premii cu cele 13 lucrări cu care a intrat in secțiunea Media & Interactive Design Awards la International Creativity Awards 2015. Motiv pentru care a și luat primul loc în rândul companiilor participante, înainte de WHOISCARRUS și SapientNitro din SUA. Proiectele câștigătoare semnate de Mind Treat Studios au fost dezvoltate pentru următoarele agenții: MRM, Universal McCann, McCann Erickson, Geometrie, Publicis, Cohn JWT, Institutul și Mercur 360.

La ediția de anul acesta a competiției americane Creativity Awards, care premiază din 1971 excelența în publicitate si design, au concurat 143 de agenții și studiouri din 16 țări, care au prezentat peste 400 studii de caz. Printre țările participante au fost Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia și Țările de Jos. Juriul care a evaluat lucrările a fost format din 20 de membri, creativi de la agențiile internaționale de publicitate, freelanceri, profesori de comunicare sau designeri care lucrează pentru companii de top.

Succesul obținut la Creativity Awards validează încă o dată calitatea publicității locale. Noi credem că România este pe punctul de a dezvolta produse tech cu relevanță internațională. În ultimii ani, industria de publicitate românească a arătat nu numai că este capabilă de a veni cu idei noi și neconvenționale, dar, de asemenea, că are capacitatea de a le pune în aplicare din punct de vedere tehnic și că are designeri profesionisti, care înțeleg ceea ce utilizatorii practică pe o platformă online. România este pregătită pentru piețele internaționale și sperăm să fim vârful de lance cu care începe. Mai ales ca acest an pare a fi unul prolific. Conform estimărilor noastre, vom termina 2015 cu o cifră de afaceri de 400.000 Euro, mai mult decât dublu față de anul trecut” spune Diana Dragomir, Co-fondator si Business Development Office al Mind Treat Studios.

Succesul de la Creativity Awards rotunjește portofoliul premiilor obținute de către Mind Treat Studios în acest an.

Studioul, fondat în 2011 de către Diana Dragomir – Business Development Officer, Andrei Stanescu – Plumb Developer, și Costin Dragomir – Lead Designer, implementează de aproape patru ani proiecte pentru cele mai mari agenții de publicitate din România. Printre brandurile pentru care MTS dezvolta aplicații și platforme de comunicare pe Kinect, iOS, Augmented Reality, Facebook sau Android sunt Vodafone, Orange, Coca-Cola, Nestea, Volkswagen, Renault, Dacia, Tarom, Petrom, OMV, Paul, KFC, Orbit, Lidl, Milka, KPMG, JTI, British American Tobacco, Nescafe, Doncafe, Samsung, Beko, HP, BCR, Heineken, Ciuc, J & B, Cif, TEDx, Palmolive, Head & Shoulders, Vichy, Novartis, Bayer și alții. Mind Studios Tratați a încheiat 2014 cu 166.000 Euro cifră de afaceri, cu 50% față de anul precedent.

Articolul original poate fi văzut aici – http://www.adhugger.net/2015/06/07/mind-treat-studios-recognized-international-creativity-awards/

Etichete: