Microsoft şi HP consolidează parteneriatul Frontline în România | Microsoft and HP consolidate the Frontline partnership in Romania

[lang_ro]Parteneriatul Frontline la nivel local pune la dispoziţia companiilor din România soluţii la cheie care permit implementarea de modele inovatoare de arhitectură IT, ce facilitează adoptarea în viitor a mediilor de cloud computing.
 
Aceste soluţii sunt construite pe baza unei arhitecturi alcătuite din servere, echipamente de stocare şi de reţelistică, software pentru administrarea centrelor de date şi virtualizare oferite de HP, alături de sisteme de operare şi aplicaţii software de la Microsoft. De asemenea, cele două companii colaborează şi pe partea de servicii profesionale, precum şi la nivel de vânzări, marketing şi reţea de parteneri de distribuţie. Astfel de soluţii infrastructure-to-application pentru companii vor fi furnizate de Microsoft şi HP în următorii trei ani, parteneriatul de 25 de ani dintre cei doi lideri ai industriei IT fiind prelungit şi completat de o investiţie globală comună de peste 250 de milioane USD.
 
În România, parteneriatul Frontline a demarat în vara anului trecut, subsidiarele locale ale Microsoft şi HP alăturându-şi astfel experienţa şi eforturile celor peste 200 de parteneri la nivel naţional, pentru a prezenta noile soluţii potenţialilor clienţi, fie ei instituţii publice sau companii private.
 
Pentru următoarele luni, companiile au planificat o serie de workshop-uri şi demonstraţii la sediile organizaţiilor interesate, acestea din urmă având posibilitatea de a testa soluţiile propuse de Microsoft şi HP în medii ce simulează diverse tipuri de arhitecturi IT.

Sursa: Microsoft preluat de Agora[/lang_ro]

[lang_en]The content of this page is available only in Romanian.[/lang_en]

Etichete: