Microsoft lansează o academie online pentru specialiştii IT

Microsoft Virtual Academy oferă training gratuit pentru profesioniştii IT, îi ajută să dobândească cele mai noi cunoştinţe în domeniu şi să avanseze în carieră.
Microsoft a anunţat astăzi printr-un comunicat de presă lansarea unui nou portal virtual de training pentru specialiştii IT care doresc să dobândească noi cunoştinţe IT şi să le aprofundeze pe cele despre Cloud Computing. Portalul a fost lansat la Microsoft Management Summit în SUA,  Microsoft Virtual Academy (MVA) oferă training gratuit pentru profesioniştii IT interesaţi de tehnologiile Cloud Computing, Portalul oferă acces gratuit la ultimele noutăţi în materie de cloud computing şi consultanţă prin scenarii de implementare reale şi cele mai noi tehnologii şi instrumente. De asemenea, academia furnizează un mecanism de monitorizare a evoluţiei participanţilor printr-un sistem de puncte şi recompense şi trimite utilizatorii către certificările Microsoft necesare pentru a-şi dezvolta competenţele în domeniul IT.

Microsoft este una dintre puţinele companii care oferă traininguri gratuite pentru specialiştii IT, pentru  ca aceştia să avanseze în cariera lor prin cunoştinţe aprofundate despre cloud-ul public si privat. Dacă selectează cursul potrivit nevoilor lor, participanţii pot acumula puncte, pot obşine recunoaşterea specialiştilor în domeniu şi pot evolua în carieră.

Cloud Computing ofera oportunităţi, iar Microsoft ajută specialiştii IT să profite la maxim de aceste oportunităţi.

Pe lângă varietatea de cursuri de formare bazate pe tehnologiile Microsoft Cloud (ce includ Windows Azure şi System Center Virtual Machine Manager), specialiştii IT care se înscriu la MVA au acces la White papers, webcast-uri, materiale video pentru training, forumuri şi posibilitatea de a sta de vorbă cu experţi din domeniu. În plus, utilizatorii MVA vor beneficia de evaluări periodice privind performanţa şi evoluţia lor în comparaţie cu colegii lor şi, ca membri activi, de vouchere de reducere pentru certificările Microsoft, cupoane pentru training-uri, acces la evenimentele Microsoft şi alte beneficii.

www.microsoftvirtualacademy.com.

SURSA: Computerworld

Etichete: