MasterCard şi ePayment oferă 10% reducere cumpărătorilor care plătesc online cu cardul

MasterCard şi GECAD ePayment lansează o campanie de încurajare a plăţilor online cu carduri MasterCard şi Maestro. Astfel, cumpărătorii care vor face tranzacţii online cu aceste carduri în perioada 8 decembrie 2010 – 9 ianuarie 2011 în magazinele participante la promoţie, vor beneficia pe loc de o reducere de 10% din suma totală de plată.

La această campanie, parte a unui program mai amplu de încurajare a plăţilor online, participă mai multe magazine online care utilizează soluţia de plată ePayment, din domenii diferite: IT &C, turism, e-tail etc. Campania îşi propune să crească numărul de cumpărători care utilizează online carduri MasterCard şi Maestro şi, în acelaşi timp, să aducă şi mai mulţi clienţi în magazinele electronice.

Plăţile online cu cardul au înregistrat creşteri semnificative şi în acest an, tot mai mulţi cumpărători fiind atraşi de avantajele acestei metode de plată: rapiditate, confort şi siguranţă. Potrivit datelor publicate de Romcard, în 2010 numărul de tranzacţii procesate ar putea creşte cu 76% comparativ cu anul trecut.

Această campanie îşi propune să atragă şi mai mulţi cumpărători în mediul online. Este o promoţie avantajoasă atât pentru clienţii finali, pentru că le oferă posibilitatea de a achiziţiona mai multe cadouri de sărbători pentru cei dragi, dar şi pentru magazinele partenere ePayment, care îşi pot creşte vânzările în această perioadă şi pot atrage şi mai mulţi clienţi noi. Suntem convinşi că astfel de campanii au efecte multiple asupra unui comerciant online, deoarece, pe lângă reducerea costurilor, îi asigură o vizibilitate marită şi îi fidelizează clienţii,” a declarat Daniel Nicolescu, CEO al GECAD ePayment.

“Comerţul electronic din România devine tot mai popular, înregistrând creşteri valorice considerabile, mult peste creşterea generală a pieţei. Aceasta este o dovadă a faptului că românii se orientează din ce în ce mai mult spre internet pentru produsele şi serviciile dorite,    alăturându-se clienţilor din celelalte state europene. Plata online cu cardurile Maestro şi MasterCard s-a dovedit a fi cea mai simplă şi mai sigură metodă de plată, consecinţă a extinderii tehnologiei MasterCard SecureCode. Cu această promoţie, dezvoltată împreună cu GECAD ePayment, plăţile online cu cardurile Maestro şi MasterCard devin şi mai avantajoase, acordând clienţilor reduceri exclusive”, a declarat Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment International este furnizor de soluţii eCommerce integrate, lider pe piaţa românească a sistemelor de plăţi online. Compania dezvoltă soluţia proprietară ePayment®, dedicată exclusiv companiilor care deţin sau doresc să îşi deschidă o afacere online în România. ePayment® este marcă înregistrată a companiei GECAD ePayment International SA.

Pentru mai multe informaţii, vă rog să accesaţi site-ul companiei la adresa http://www.epayment.ro şi blogul ePayment la http://blog.epayment.ro/.

Despre MasterCard Worldwide

În calitatea sa de companie de plată de top, MasterCard Worldwide se află în centrul comerţului. MasterCard are rol de francizor, procesator şi consilier în industria plăţilor şi susţine comerţul, oferind un liant economic important între instituţii financiare, autorităţi, companii, comercianţi şi posesori de carduri din întreaga lume. În 2009 consumatorii au generat, la nivel global, un volum brut al tranzacţiilor de 2,5 trilioane $, pe produsele emise sub mărcile companiei. Cu susţinerea MasterCard Worldwide Network – cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume – MasterCard procesează anual peste 22 de miliarde de tranzacţii şi are capacitatea să administreze 140 de milioane de tranzacţii pe oră, cu o durată medie de 140 milisecunde şi 99,99 acurateţe. MasterCard  promovează  comerţul global prin intermediul familiei sale de mărci, incluzând MasterCard®, Maestro® şi Cirrus®,  prin produsele sale de bază – credit, debit şi prepaid – şi prin platformele şi funcţionalităţile sale inovatoare, cum sunt MasterCard PayPass™ şi MasterCard inControl™. MasterCard deserveşte consumatorii, autorităţile şi companiile din peste 210 ţări şi teritorii. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.mastercard.com. Urmăriţi-ne pe Twitter: @mastercardnews.

Sursa: GECAD ePayment