Macon alege SeniorERP ca soluţie de viitor

Macon, jucător important în piaţa materialelor de construcţii, alege SeniorERP pentru creşterea competitivităţii într-o piaţă foarte aglomerată. Pentru o mai bună monitorizare şi controlare a operaţiunilor pe care le desfăşoară, Macon va implementa şi SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial în vizualizarea datelor.

 Macon aduce un aport considerabil în industria materialelor de constructii prin calitatea produselor şi a serviciilor oferite. Parteneriatul cu mari firme de profil, naţionale şi internaţionale, precum Lafarge, Holcim, Baumit, Velux, Ceresit,Woodcote şi nu numai, îi oferă companiei un portofoliu de produse atractiv.

Cu şase puncte de lucru, parc auto propriu şi mai multe canale de vânzare, nevoia de a gestiona şi de a eficientiza permanent activităţile de producţie, distribuţie şi retail joacă un rol important în dezvoltarea Macon. Compania a considerat necesară înlocuirea vechiului sistem informatic de gestiune a activităţilor cu un ERP performant, care să ofere companiei un plus de flexibilitate, scalabilitate şi viteza decizională pentru implementarea unei noi strategii  pe termen lung.  

“Pornind de la intenţia noastră de a fi mereu înaintea concurenţei şi în urma unei riguroase selecţii, am decis să implementăm SeniorERP, probabil cea mai bună soluţie pe care o poate adopta o companie românească orientată spre viitor.” Dl. Radu Gherghel, Director Vânzări Macon Bistriţa.

Creşterea productivităţii angajaţilor, organizarea mai bună a fluxurilor de lucru, îmbunătăţirea continuă a indicatorilor de eficienţă a livrărilor sunt doar câteva dintre aspectele prin care sistemul va contribui la atingerea obiectivelor companiei.

Prin implementarea SeniorVisualBI, analize manageriale complexe, cu indicatori specifici industriei, vor fi configurate rapid, fără costuri suplimentare sau resurse umane dedicate. Astfel, mangerii îşi vor aloca timp pentru analiză şi decizional, bucurându-se în acelaşi timp de un sistem extrem de uşor de utilizat şi de transparenţa costurilor cu acesta.

Macon a decis implementarea SeniorERP atât pentru a beneficia de o platformă tehnologică de ultimă generaţie, cât şi pentru  profesionalismul furnizorului de software, care va deveni un partener important pentru dezvoltarea companiei.

Oferta Senior Software vine cu multiple garanţii pentru un parteneriat stabil, productiv: servicii de calitate, know-how specific industriei şi o platformă de ultimă generaţie scalabilă, flexibilă, competitivă. Aceste atuuri le punem la dispoziţia managerilor, pentru ca afacerile coordonate de ei să devină mai competitive, mai stabile.  Dl. Lori Haiducescu, Director de Operaţiuni Senior Software

Pentru detalii despre SeniorERP şi companiile care au implementat SeniorERP, vizitaţi  www.seniorERP.ro

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-preţ pentru managementul integrat al proceselor de distribuţie, producţie, servicii, retail. Datorită tehnologiei de ultimă generaţie integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licenţiere flexibilă: SeniorERP Express (licenţe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise.

Pentru mai multe detalii intraţi pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software

Înfiinţat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucători pe piaţa sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă şi implementează sisteme informatice de ultimă generaţie, specializate pe verticale de piaţă, SeniorERP şi SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner şi deţine certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerinţele Microsoft Windows  Server, Web Services şi .NET Framework.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calităţii a avut ca scop principal definirea unor procese şi obiective măsurabile şi garantarea replicării calităţii la standarde înalte în orice activitate desfăşurată pentru clienţii companiei.

Printre clienţii Senior Software se numără:

UPS România, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez România, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Sursa: Senior Software