LLP Romania sprijină cel mai amplu program de practică din cadrul Academiei de Studii Economice

BUCUREȘTI, 19 iunie 2013 – LLP Romania, filială a LLP Group, anunță colaborarea cu cea mai prestigioasă instituție de învățământ superior economic autohtonă, pentru derularea unuia dintre cele mai ample programe de practică pentru studenții din România.

Comunitatea de practică (www.comunitateadepractica.ro) este un proiect POSDRU dezvoltat de Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Obiectivul general al proiectului constă în creşterea gradului de integrare a studenţilor de la specializarea marketing pe piata forţei de muncă, în concordanţă cu calificările şi competenţele dobândite în urma studiilor de licenţa şi/sau masterat.

Compania LLP Romania a fost foarte mulțumită de această colaborare, ca atare am decis să permanentizăm şi să oficializăm relația cu Facultatea de Marketing din cadrul ASE Bucureşti, prin încheierea unui contract de parteneriat. În cadrul acestui program de parteneriat vom colabora anual cu studenții din anii terminali – licența sau master.  a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager la LLP Group

De la lansarea proiectului <<Comunitatea de Practică>> relația noastră cu ASE s-a extins. În acest sens, am derulat un proiect cu Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. În cadrul acestui program, specialiștii LLP Group au susţinut o serie de prezentări şi seminarii pentru studenţii acestei facultăți. Aceste sesiuni s-au dovedit utile pentru studenţi, specialiştii LLP Group urmărind să completeze aptitudinile teoretice dobândite de studenţi prin exemple de bună practică și prin utilizarea soluțiilor informatice Infor de către studenți.” a continuat Ioana Rențea.

Grupul LLP furnizează servicii de consultanță și software companiilor locale și internaționale din Centrul și Estul Europei, America de Nord și nu numai. Anul acesta LLP Group a împlinit 20 de ani, iar filiala din România a împlinit 15 ani de activitate pe piața autohtonă. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanță și management al proiectelor cu produse software internaționale și dezvoltarea de software pentru a furniza soluții realiste și la un preț rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaționale, financiare, analitice, de relație cu clienții si de raportare ale organizațiilor locale și regionale. LLP este Infor Gold Channel Partner, având competențe pentru Infor SunSystems, Infor ION Business Intelligence și Infor EAM. LLP are în portofoliu și gama de soluții systems@work dedicate companiilor de servicii profesionale. Din grupul LLP face parte și compania LLP Dynamics, aceasta având în portofoliu gama de soluții Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta) și Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision).

Infor se plasează pe locul trei la nivel global în furnizarea de soluții de business, după companiile SAP și Oracle. Infor are un portofoliu impresionant de soluții software pentru mediul de afaceri (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management, FMS – Financial Management Systems – FMS, Business Intellingence – BI etc.), majoritatea intrate în portofoliu în urma unor achiziții de companii. Infor are în prezent peste 70.000 de clienți la nivel global, localizați în peste 194 de țări.

Etichete: