Liderul distribuției de food și non-food din Constanța alege SeniorERP

Duo Distribuție, important distribuitor de produse food și non-food din S-E României, decide implementarea SeniorERP. Investiția în sistem face parte dintr-o strategie bine definită de  creștere a volumului livrărilor către clienții actuali și a eficienței de lucru.

Duo Distribuție are în portofoliu furnizori importanți precum Johnson Wax, Beiesdorf România, Nestle, Cadbury, Dr. Oetker, Ficosota Sintez, Orkla Foods, Rostar, Alexandrion Group  etc. Sediul central și două dintre depozitele de frig sunt în Constanța. În 2006 compania deschide noi puncte de lucru: unul în Slobozia și unul în București prin care acoperă și zona Ialomița, Călărași, urmând  Prahova.

Compania distribuie peste 4000 de produse către o rețea largă de magazine de cartier, chioșcuri, farmacii, Horeca, benzinării și vending machines. Distribuția către cei 5300 de clienți Duo se realizează prin flota auto proprie, de 150 de mașini.

Având 20 de gestiuni curente, compania a decis schimbarea aplicației anterioare, un program de contabilitate și gestiune, cu un sistem integrat, performant. La  aceasta decizie au contribuit și:

–          Nevoia de a avea acces la analize manageriale flexibile pe baza informațiilor la zi;

–          Dorința de a răspunde rapid la cerințele specifice de raportare sau de lucru venite din partea clienților, fără a încărca operațional diverse persoane din companie;

–          Evidența clară a centrelor de cost și urmărirea profitabilității la nivel de punct de lucru;

–          Obținerea de noi certificări specifice distribuției de bunuri perisabile;

–          Urmărirea mai simplă a trasabilității și a loturilor de produse; 

Decisive în implementarea unui sistem informatic au fost chiar prezentarea și discuțiile cu alte companii care îl folosesc:

“Pe parcursul prezentării am devenit tot mai interesați de potențialul deosebit al acestui sistem  și am realizat  că este ceea ce ne dorim de la un asfel de program. Faptul că sistemul este integrat, că avem un modul flexibil de analiză managerială și specializarea pe verticale de piață, respectiv distribuție, au fost argumente în plus, care au condus la decizia  de a achiziționa sistemul ERP furnizat de firma Senior Software. Referințele primite  de la reprezentanții altor companii care folosesc deja SeniorERP ne-au convins.” Dl. Marius Denghel, Director IT Duo Distribuție.

Principalele așteptări după implementare se referă la operarea mai simplă, mai rapidă și câștigarea de timp pentru propriul business:

„Așteptarea mea este să putem lucra rapid, să ne gândim la business-ul nostru și nicidecum la cât de greu se generează un raport de vânzări. Agenții nu trebuie să-și consume cea mai mare parte a timpului cu înregistrarea comenzilor. Ei ar trebui să se concentreze pe vânzare și prezentarea ofertelor. Contabilitatea nu trebuie să aibă grija erorilor și a lipsei situațiilor financiare. Mă aștept de asemenea ca, atunci când apar diverse probleme, să putem apela la o echipă de suport dedicată care să fie acolo atunci când avem nevoie.” Dl. Marius Denghel, Director IT Duo Distribuție

Pentru detalii despre SeniorERP şi companiile care au implementat SeniorERP, vizitaţi  www.seniorERP.ro

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-preţ pentru managementul integrat al proceselor de distribuţie, producţie, servicii, retail.  Datorită tehnologiei de ultimă generaţie integrată în sistem, SeniorERP are o formulă de licenţiere flexibilă: SeniorERP Express (licenţe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise.

Pentru mai multe detalii intraţi pe www.seniorERP.ro

Despre Senior Software

Înfiinţat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucători pe piaţa sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă şi implementează sisteme informatice de ultimă generaţie, specializate pe verticale de piaţă, SeniorERP şi SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner şi deţine certificare Microsoft pentru SeniorERP în conformitate cu cerinţele Microsoft Windows  Server, Web Services şi .NET Framework.

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calităţii a avut ca scop principal definirea unor procese şi obiective măsurabile şi garantarea replicării calităţii la standarde înalte în orice activitate desfăşurată pentru clienţii companiei.

Printre clienţii Senior Software se numără:

UPS România, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner România, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas România, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez România, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Sursa: Senior Software